Scump-o nu ai dc sa te ascunzi sau dc sa te muti? dmne
Nu trebuie . incearca sa nu le dai importanta fiindca is niste prosti care iti bat joc. am trecut prin din astea. Si erau mult mai urate videourile mele. si am trecut peste, si aia de la liceu nu au de ce sa te urasca, indiferent te plac asa cum esti ori nu, ii ff multa lume in scoala de unde iti poti face prieteni. nu trebuie neaparat pe aia sa ii ai incearca sa fi ambitioasa cu tine insuti! :* ti pup, ai grjia
Nu vreau sa par inteligenta si sa-ti spun ca "nu toti ies bine". Si eu m`am simtit prost pentru ca nu mi-au pus poza dorita in album. Mi se parea orbilil. Nu am iesit deloc bine. Stiu cum te simti, pentru ca asa ma simteam si eu. Imi pierdeam noptile plangand, mai mult de ciuda. Desi am inceput sa fiu mai nepasatoare, nu pot spune ca mi-a trecut, avand in vedere ca toti colegii au albumul cu poza aceea oribila. Stiu si cum e privirea celorlalti. Se uita la tine ca la un gunoi, un rebut. Insa nu stiu cum sa te ajut... daca m`as pune in locul tau nimic nu m`ar face sa ma simt mai bine. Totusi, incearca sa uiti, sau, cel putin, sa nu`ti mai pese.
P.S.: Nu numai la tine la scoala conteaza cum arati, ci peste tot. Multi spun ca frumusetea interioara conteaza mai mult, dar in zilele noastre nu mai e asa.
---
Frumusetea e in ochii privitorului.