| BiaSiAtat a întrebat:

Vacanta asta m-a cam derutat la somn.Ma culc foarte tarziu, ma trezesc tarziu.Ma culc pe la 00:00 si ma trezesc la 10-11! Eu invat de dimineata si nu stiu ce sa fac ca sa m-a trezesc devreme! Mi-am pus telefonul si nu l-am auzit. Ce sa faaaaac?
(Dorm cu sora mea in camera si ma mai trezeste si ea din cand in cand)
fundita si la celelalte voot!

Răspuns Câştigător
| Bibutzu a răspuns:

Buna!love struck
Poi in primul rand incearca sa faci tot posibilul sa te culci macar la 11 seara daca nu poti mai devereme! Se spune ca somnul cel mai odohnitor este pana in ora 00:00! deci culca-te cat de devreme poti! ( incearca sa te abti din a bea suc cola sau a mancaciocolata dupa ora 18:00!)
Si ca sa fi sigura ca te vei scula. incearca sa pui mai multe telefoane cu alarma activa pentru a te scula! aduna si uh telefoanele mobile de prin casa big grin al surorii tale sau al unora dintre parinti daca nu au nevoie de el dimineata...sau iti poti cumpara un ceas mik desteptator si il setezi! secretul e sa e le setezi la intervale diferite de timp ( ex: treuie sa te trezesti la 7 dim. tu evi pune unul dintre ceasuri la 6:45 si unul la 7:00.in caz ca nu te-ai trezit la 6:45 sa te trezesti la 7 fix)
SuCcEs! fundita?hee hee

7 răspunsuri:
| aliceinchains a răspuns:

Si eu sunt la fel. pai incearca sa nu te mai culci la 12, la 10, de exemplu, ca n-o sa te mai scoli dimineata tot la 11. happy
si eu trebuie sa ma trezesc in timpul scolii la 5. 40 tongue
pune-ti o melodie mai zgomotoasa la telefon big grin rolling on the floor marilyn manson big grin

| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei Cheita Luminiilove struck! Incearca sa te culcii pe la 22-23 chiar daca nu ai somn. Daca te vei treziii noaptea nu stiu uitate la televior sau citeste ceva si iti va veni somnl inapoi^^. Multa Bafta!^^

| Mike959 a răspuns:

Singura varianta ar fi aceea sa dormi la cel mult 10 pentru a te trezi automat mai devreme si ai mai putea apela la ambitie, cand iti propui ceva sa faci! Succes

| ChristineW a răspuns:

Tarziu? La 00? Eu ma culc la 3 sau 4 si ma trezesc la 12 sau 1.

| Adina a răspuns:

Pai incearca sa te culci mai devreme.cu sigurata de vei trezii destul de dimineatahappy
Incearca in astea 2 zile cate mai sunt pana la scoala... sa faci asa:p, si poate vei reusiihee hee
La multi ani si bafta la scoala!

| pbkbtttllll a răspuns:

Este aproape imposibil sa nu te trezesti daca suna telefonul. Pune. ti o melodie care se aude tare, verifica sa fie la maxim volumul alarmei si tine. ti telefonul cat mai aproape de pat...si incearca sa ai o ora fixa la care sa te culci.winking

| Doi2 a răspuns:

Ai incercat sa dormi dupa amiaza mai ales acum in vacanta...si esti prea obosita ...sora mea imi ia telefonul meu si pe al lu maicamea si se trezeste cu toate(uneori)pentru a merge la liceu>>>