Stai linistita, vacanta nu trebuie sa fie stricata din pricina acestei intamplari si la urma urmei ai o gramada de timp in fata sa-ti gasesti mii de baiati simpatici care cu siguranta te vor place pentru felul tau natural de a fi.cat despre tip, este un nehotarat! parere mea e ca nici tu sa nu mai initiezi discutii pe mess si sa'l lasi pe el sa o faca, iar daca nu mai da nici un semn de viata. go away, la urma urmei el are de pierdut
Pai exista mai multe variante din cauza carora el putea sa se comporte asa, dar 2 dintre ele mi se par cele mai plauzibile.
ori nu esti ceea ce isi doreste si ii e frica sa iti spuna asta in fata, deoarece stie ca vei suferi daca o face.asa ca s-a hotarat sa iti dea d inteles ca nu vrea nimic d la tine si asa spera ca o sa fi tu cea care o sa zica stop si nu o sa mai vrei sa vb cu el.
a doua varianta posibila este ca el are p cineva despre care tu nu stii si ii e frica sa iti marturiseasca asta, deoarace stie sigur ca o sa suferi si o sa te superi p el rau d tot.
alte variante ar mai fi... poate ca vrea sa faca p durul, sa nu iti arate ca ii pasa d tine la fel d mult cum iti pasa tie d el. poate ca chiar ii place f mult d tine dar ii e frica sa o recunoasca, poate ii e frica sa inceapa o noua relatie. poate ca e prea timid.
nu stiu ce sa zic.eu oricum te sfatuiesc sa incerci sa vb cu el fata in fata despre aceste lucruri(despre aceasta schimbare brusca)si nu p mess, asta deoarece daca discuti cu el fata in fata ii poti vedea reactiile si asa iti poti da seama d anumite lucruri, p cand p mess citesti ce iti scrie el si crezi ce vrei.comportamentul lui poate sa iti spuna mult ma multe decat vorbele p care le spune.
cat despre suferit... daca chiar il placeai si daca chiar vroai sa ai o relatie cu el o sa fi dezamagta, deci din start o sa doara ceea ce a facut el, deci o sa suferi.tot ce trebuie sa fac e sa intelegi ca nu e el singurul baiat din lume si sa mergi mai departe cu sau fara el.