| cristime a întrebat:

Vacanta s-a terminat a inceput scoala si ma simt foarte aiurea. Nu stiu ce-o sa se intample maine ma obsnuisem cu libertatea vacantei ma gandesc cu sila ca maine o sa merg la scoala si chiar nu vreau sa gandesc asa. E foarte ciudat cand intru dimineata pe mess si vad numai colegi online ma obsnuisem ca toata lista sa fie online cu statusuri de genu,, Summer! "

Mie dor de vacanta si nu stiu ce sa fac sa nu mai imi fie.

3 răspunsuri:
| valy a răspuns:

Asta este.trebuia sa apara si vacanta.prea multa trandaveala strica.si asa lasa ca o sa vina acus vacanta de craciunhappy
Eu am terminat scoala. dar parca imi este dor de ea. mi-e dor sa fac misto de profi, sa supar colegele.sa ma string cu baietii dupa ore.sau chiar si in timpul lor si mergem in bar, sau cine stie pe unde.sa ma plimb toata ziua.sa n-am stres...acum eu trebuie sa muncesc, si cand ajung acasa cad lat in pat.nu imi mai trebuie nici mess nici mancare.doar somn.sa ma pot odihni.sa merg si maine la munca
Sa stii un lucru.viata de elev. e cea mai frumoasawinking

| Razvan a răspuns:

Pana mai ieri urlau pe aici ca vor la scoala si acum vor vacantaoh go on
Eu le-am zis:Vacanta e sfanta, nu ai cum sa iei 3 in vacanta sau sa dai teze, da` ei nu ca vor la scoala. O sa va iasa pe ochi scoala astalaughing

| Fifylici a răspuns:

Mie imi place la scoala chiar si atunci cand iau 3 sau 4.Mereu am spus ca ce e mult strica.Imi plac vacantele care dureaza cca 2 saptamani maxim o luna, de la a2-a se instaleaza monotonia.Ca toata familia lucreaza in scoala[invatatori, profi si etc] asa ca peste 60% timp il petrec in scoala in afara de ore.Acolo ma distrez si sunt impreuna cu oamenii care ma iubesc, imi iubesc profii si ma inteleg super ok cu ei.
Ce altceva mi-as mai putea dori?