Nu stiu eu ce gandesc baieti insa pot sa presupun ca baieti care spun la fete ca sunt ''bune'' se refera la formele corpului cum ar fi un piept generos si la frumusetea lor...presupun eu sau cel putin asa ar trebui sa fie insa majoritatea baietilor care spun asa nu cred ca sunt asa de 'educati' daca crede ca o fata este frumoasa ar trebui sa o zica fara cuv ca acestea.
Iar despre un baiat bun...hmm, nu stiu cu exactitate sa iti raspund
dar la mine un baiat ''bun'' ar fi unu care stie cum sa se compoarte in fata unei fete nu doar sa fie frumos si destept. De asemenea parerea mea. Sper ca vei primi raspunsuri mai bune ca al meu, nu cred ca parerea mea te va ajuta cu ceva
Atunci cand baietii spun ca o fata este " buna" se refera la faptul ca este buna la pat, adica indeplineste tot ce si-ar dori un baiat, forme perfecte ale corpului, frumoasa, care se imbraca bine.
Pentru mine un baiat bun trebuie sa se intelegaga cu o fata, sa se poata discuta intre ei foarte deschis, pe orice fel de teme si subiecte, sa stie cum sa se poarte cu o fata.
Dar de asemenea, cand o fata zice ca un baiat este "bun", tot la bun la pat se refera.
Sper sa intelegi ceva din ce am scris.
p. s imi pare rau daca au aparut greseli de ortografie dar m`am grabit cand am scris.
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: