Mmm... Depinde ia curs sange? Daca da nu mai este virgina din pacate. Te rog frumos sa imi dai si mie o fundita mica mica si pitica si un votulet cat un piticel. MS ANTICIPAT
Nu mai este virgina iti spun sigu daca vrei poti sa mai cauti pe TPU sa vezi ca mai sunt intrebari de genu
O ajut dar sincer nu am cum. eu de unde sa stiu ce a facut si cum e acolo?. sa te masturbezi nu e ceva rau dar sa nu te poti opri daeu zic sa ii zica lu maica-sa pentru ca acum daca a facut ceva nu poate da inapoi. si in plus parerea mea e ca a afacut asta pentru ca nu a fost prea informata in acest pct de vedere
CLAR nu mai e virgina,,, pai ca sa nu mai fi virgina trebuie sa ai un fel de "pielita" protectoare in asa zisa gaura... iar ea daca a facut asa ceva no mai are si e logik ca nu se mai poate oprii ( e mai sunt virgina si am 12 ani ) dar am citit raspunsuri pe TPU la intrebari gen " dc fac oamenii sex ".
Mda... a facut o prostie MARE. Cum naiba sa nu te poti opri? Ii trebuie tovaras la varsta asta:o? Frate inteleg ca se mai masturbeaza omu dar nici pana la exasperare. Daca a curs sange nu mai e virgina si iese ca s-a dezvirginat cu degetul.
anonim_4396 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: