si eu sunt a 8 a si am dat multe teste ft grele si mai ales ca au venit profii noi si sunt de 1000 d ori mai afruisitzi ca cei vechi nici 2 saptamani nu au trecut din sc si vreau vacantaaaaaaa
Ji eu tot in clasa 8a st...
si noi am dat teste si ink mai dam
e najpa la scoala... si eu ast vacanta da' mai de asteptat
...
succes la viitoarele teste
Sa stii ca testele initiale nu se trec in catalog...si eu sunt tot in clasa a8a si eu am dat tot asa multe teste k si tine dar profi au spus ca nu le trec in catalog... ca sa te convingi intreaba la ora un profesor si ai sa vezi ca am dreptate...
Va multumesc pentru raspunsuri si sunt de acord cu tine ubitzica si noi avem profi noi si sunt tare severi...
Nu stiu ce parere au ceilalti... dar eu una zic sa profitati din plin de scoala! O sa terminati generala, apoi intrati la liceu si cum ati intrat asa ati si iesit, ca acei 4 ani de liceu trec de zici ca nici nu au fost. Apoi ajungeti la facultate, unde e mult mai greu decat toate testele din cls a 8 si din liceu!
In plus distrati'va cu colegii si petreceti cat mai mult timp impreuna ca o sa va para rau unul dupa celalalt... poate nu ganditi asa dar o sa va dati seama la sfarsit!
Las ca mai trece inca un an si mergi la liceu.viata de liceean e cea mai frumoasa...
Adica tie ti-a dat 4 teste intr-o zi noua ne da cate unu in fiecare zi si neau spus si la ce dam in fiecare zi... tu la ce scoala esti