| SuNsHiNe_7692 a întrebat:

Vaii. am un telefon(Lg KP501 cooki) cumparat de la orange cu garantie pe 2 ani(anul asta am 2 ani). L-am cumparat pe gri. dupa jumate de an so cam jgariat si mi-am dat comanda la o carcasa neagra dintr-un magazin din centru(magazinul NU era partener orange). din cate am inteles am pierdut garantia de oarece mi-am schimbat carcasa.laughing cam stupida faza.si iacata ca mi-am stricat telefonul...si zice tati cauta actele sal suc la orange ca mai ii in garantzie.(ei nu stiu sa am pierdut garantzia fiindca mi-am schimbat carcasa, carcasa am schimbat-o fara voia lor). nah norocul meu ca nu mai gasesc actele deci bag scuza ca nu mai am actele.laughing Acuma trebuie sal comving pe tati sa-mi ia alt telefon.intrebarea este cum sal comving? Si ce telfon sa-mi iau(ceva mai ieftin adica nah maxim 100 de euro, daca se poate si mai putin) tiindand cont ca nu prea merit sa-mi cumpere altul!laughing Cel mai bun raspuns primeste fundita!happy

Răspuns Câştigător
| CristineDelaruss a răspuns:

Lg Cookie Fresh [Lg GS290].
Bine acum, nu e asa "ieftin", da rmerita banii.
Cam 100 euro costa.
https://www.vodafone.ro/......3980019.pr
Nu are wireless!
Are bluetooth. Sunt pe culorile : Rosu, albastru, verde, roz, portocaliu, glaben, silver. [+alb la spate sau argintiu]

1 răspuns:
| push2gl a răspuns:

Un Nokia e cel mai bun