| LoveForShania a întrebat:

Vara aceasta parintii mi-au dat de ales intre Marea Neagra sau Marea Mediterana (Spania). As vrea sa ma duc la Marea Mediterana deoarece in Spania locuieste si mama mea, as vrea sa ma mai duc la minunatele parcuri acvatice (care sunt o gramada), la malluri, golf etc. La Marea Neagra ma gandesc ca acolo nu sunt atatea parcuri acvatice ca in Spania. Care e parerea voastra?

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Daca as fi in locul tau eu as merge la M. M,, cel putin din doua motive: la MG am fost si in plus as fi si cu mama. Distractie placuta!

| anss23 a răspuns:

Eu m-as duce la Marea Mediterana.Asa o s-o vezi si pe mama ta.
Vacanta placuta!happy

| DonAnonymius a răspuns:

Pai, Marea Neagra. Cred ca ai fost deja acolo.Crede-ma, Marea Mediterana nu se compara deloc cu Marea Neagra.Briza,culoarea, pestii sunt total diferiti.Este o atmosfera muult mai placuta si mai senzationala! Crede-ma, du-te in Spania (frumos loc) ca nu vei regreta.

| ConstiintaTa a răspuns:

Pai daca de duci la marea neagra e mai aproape si ai sa ai mai multi bani de cheltuiala.winkingdar daca vrei sa te duci si la marea mediterana...acolo unde e mama ta... votez marea mediterana!;-)

| Mara_1046 a răspuns:

Eu as alege Marea Mediterana de departe. Nu mai mentionez toate avantajele pe care le-ai numit tu si te sfatuiesc sa alegi ceva nou si distractiv departe de agitatia, scumpetea, mizeria pe care le gasesti pe litoralul nostru. O vacanta cat mai frumoasa sa ai!

| bomboniiica a răspuns:

Si mama mea lucreaza si locuieste in Spania, iar eu sunt acum la ea
Marea noastra nici nu se compara cu Mediterana
Pt ca Mediterana e foarte curata ...defapt ai sa vezi tu
oricine ar alege Spania la urma urmei
Si in plus ai multe de vizitat aici.
p. s in ce oras e mama ta?

| Kaya_1133 a răspuns:

Eu iti recomand Spania pentru ca este o tara frumoasa si chiar ai ce vizita plus ca Marea Mediterana e mai lipsita de alge decat si gunoaie decat Marea Neagra.

| Legalize a răspuns:

Categoric marea mediterana