| AyllaRe a întrebat:

Vara asta am intalnit 2 baieti de treaba ideea era ca unul dintre ei ma placea iar eu il placeam celalalt. Sa vapovestesc cum s a intamplat.

Eram in tabara cu niste copii din orasul meu pe care nu ii mai vazusem. Eram in statia de autobuz si asteptam autocarul cu care mergeam in tabara. In autocar stateam singura, retrasa nu cunosteam pe nimeni nici macar indrumatoarea noastra plus ca mai erau copiii din alte orase, dar deodata se aseaza un baiat inalt cu ochii verzi si ma intreba daca poate sa stea acolo iar eu ii zic sa faca ce vrea dupa m am intors spre geam si vorbeam cu un prieten foarte bun, dar din nou aceea voce ma intreaba cum ma cheama eu ii zic Aylla pe tine el imi zice Nuhan dupa incep sa vorbesc cu el, trece si timpul mai ales ca tot drumul dura doar 9 ore (foarte putin). Ajunsi acolo i am spus indrumatoarei ca vreau sa stau singura in camera ea mi-a zis ca bine doar ca nu ma mai muta de acolo i am zis ca e bine. Cand am intrat in camera am realizat ca mai era o usa care ducea la alta camera am batut la ea pentru ca imi era frica, o deschid era baiatul cu care am stat si prietenul lui, dar cand i am vazut am ramas masca pentru ca nu ma asteptam la asta. Seara la masa am aflat ca suntemdin acelasi oras si asta a fost ciudat.
Dupa cateva zile am inceput sa ma îndrăgostesc de prietenul lui dar am aflat ca baiatul din autocar ma place.
Amandoi aflasera de sentimentele mele iar baiatul din autocar numai era cel care facea misto de mine si era trist.
La plecare din tabara baiatul de care imi placea a stat cu mine si a fost ciudat pentru ca nu prea am vorbit.
Dupa cateva luni m am inscris intr un voluntariat si m am reîntâlnit cu ei si a fost ciudat pentru ca amandoi au venit cu iubitele lor si se credeam foarte tari si intr-adevar erau pitipoance.

Cand ii vad la voluntariat fug si incep sa plang CE SA FAC? sa le spun ce simt?
Dau funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai ce sa faci. Din moment ce nu ai tinut legatura cu ei, e normal sa te uite.
Si din moment ce aveau alte iubite, e clar ca nu le-ai ramas in cap ca fiind o fata speciala sau o persoana pe care nu o poti uita.
Trebuie sa iti stapanesti sentimentele, sa te bagi in seama cu ei si sa tineti legatura daca asta e ceea ce vrei, dar nu il poti invinovati pe niciunul pentru ca si-a facut iubita.

1 răspuns:
| Rauldor a răspuns:

Să înţeleg că acum au iubite... atunci ce cauţi tu în această ecuaţie. Poţi să le spui ce simţi, dar are vreun rost acum? este cam târziu pentru asta, ce crezi că vei obţine? Îşi vor părăsi prietenele, şi dacă ar fi aşa, ipotetic, tu nehotărâtă fiind, cu care ai rămâne?