| simoSTAR a întrebat:

Vara asta am plecat in italia...inainte de a pleca, am postat pe net un anunt cum ca imi caut coleg/a pentru inchirierea unui apartament pe perioada facultatii. mi-era indiferent ca e fata sau baiat...ai apare EL. i-am explicat conditiile si ca mutarea nu se poate face decat la sf lunii septembrie cand eu ma intorc... el a fost de acord, spunand ca atunci va putea si el.primele zile era foarte arogant, mie imi placea de el. din ce am putut vedea din poze, dar el se tinea tare ca sa zic asa...am ajuns in italia...am inceput sa vb tot mai mult...pana cand el a inceput sa lase garda jos si am ajuns sa devenim oarecum dependenti unul de celalalt, eram nervoasa daca nu vb cu el, el intra pe mess doar sa vb cu mine...era frumos si abia ast sa vin acasa... mi se destainuia mie, cum nu a mai facut-o cu nimeni (zice el) si tind sa il cred pentru ca este o fire destul de puternica si nu ii place sa inspire mila casa zic asa...de o saptamana am ajuns acasa...siam ca are ceva probleme si cand am ajuns acasa mi-a zis ca nu mai poate sa se mute...si ne-am certat la tel pentru ca abia acum imi zice... apoi ne-am intalnit intr-o zi. a fost ok.am fost si am ales un ap.ne-am sarutat... fara a ne gandi sau discuta daca este ceva intre noi...am ales sa ramanem acolo, urmand ca dupa 3 zile sa ma mut eu si el cam in 2 saptamani.trebuia sa ma astepte la gara pentru ca aveam f mult bagaj si vroiam sa vina si el cu mine si mi-a zis tot in ultimul moment ca nu mai poate veni pentru ca trebuie sa mearga la munca...ne-am certat urat de tot, ne-am vb urat. el a zis ca o sa vina mi trz si nu a vejit...il sunam si nu imi raspunbdea...si de cateva zile asa o ducem.nu vb, cand il sun am impresia ca imi raspunde in sictir...eu i-am zis clar ca daca ne mutam impreuna nu inseamna ca suntem impreuna, e liber sa faca ce vr cand vrea...nu stiu ce sa mi cred, ce sa fac. daca el nu se va mai muta, nici eu nu voi mai putea ramane sg acolo.

5 răspunsuri:
| r8driver a răspuns:

Fa-i an ciuda si nu te mai duce la facultate!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Indiferent ce iti vom spune noi decizia iti apartine.

| simoSTAR explică:

Dar voi ce parere aveti...catalin...esti tare laughing parca eu ma duc la fac pentru el :p

| r8driver a răspuns:

Stiu ca nu pentru el dar crede-ma am citit intrebarea ta si nu vroiam sa se mai termine parca ai un roman.

Vin eu sa stau cu tine dar tu platesti chiria.

| r8driver a răspuns:

Da... ce ai vrut sa scrii an mesaj.
Nu pot trimite mesaje private.