| Andreiu68 a întrebat:

Vara asta vreau sa imi fac un mic tatuaj, dar parintii sunt convins ca nu ma vor lasa. Vreau sa imi fac pe pectoralul stang o stea, iar pe ce-l drept alta stea si in interiorul unei stele initiala mamei si in ce-a lalta stea initiala tatalui.Este ceva frumos si semnificativ zic eu.Eu chiar imi doresc pentru ca imi plac si sunt oarecum pasionat de aceasta arta.Nu il fac la misto si ca vai este la moda.Acum ceva timp, cam 3 luni,i-am spus la misto lui mama vezi ca maine ma duc sa imi fac tatuaj, si ea a spus ca ma mănâncă, daca vrei sa nu mai dormi acasa fa-ti, daca iti faci tatuaj ti-l dau eu jos.Cum as putea sa ii conving sa ma lese? Ce sa fac? Va rogg. Am 18ani!

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si ce semnificatie are asta pentru tine? Chiar nu-i vad sensul.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Ai putea sa renunti. Unii cred ca tatuajele sunt ceva interesant dar eu consider ca sunt oribile

| Xelon a răspuns:

Eu când mi-am facut primul tatuaj aveam 15 ani, cel mai simplu daca chiar iti doresti este sa ii pui in fata faptului implinit, adica o sa te certe, dar pana la urma o sa se obisnuiasca cu ideea pana la urma nu sta personalitatea unui om intr-un desen.

| vanilla80 a răspuns:

Ce reprezintă acele stele pentru tine?

| DanFunie a răspuns:

Apai ai 18 ani, cand o sa fii pe banii tai iti vei putea face cate tatuaje vrei tu, iti garantez asta big grin