| Simonaa166 a întrebat:

Vara trecuta am stat cu o fata de varsta mea si cu prietena ei ( de 4 ani ) eu o cunoscusem abia vara respectiva. Ea s-a inteles mult mai bine cu mine decat cu cealalta asa ca incet incet a dat-o la oparte si ma intreba daca vrem sa iesim doar noi. Fata asta sta in Bucuresti iar eu in Suceava. Ea vine aici in fiecare vara. Fata cealalta care era prietena cu ea de 4 ani e tot din Suceava. Cand a plecat ultima oara de aici iau bagat diferite pers prosti in cap. De genu : Eu prietena cu ea? Ea trebuie sa aiba nu stiu ce prieteni. Eu inca mai tin la ea chiar daca ne-am certat foarte rau din cauza asta. Ea e din nou prietena cu aia care era de 4 ani. Si acusi e ziua ei. Eu as vrea sa-i dau un mesaj sau sa o sun ca sa pot sa-i spun la multi ani. Dar stiu ca va fi cealalta acolo. Va rog. Un sfat ceva? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Lady birrrrrrrrrrd a răspuns:

Ar fi foarte frumos sa ii trimiti mesajbatting eyelashes
sincer.
plus ca asa ii vei arata ca esti o prietena buna. si poate va veti impacabatting eyelashes
asta cred euwinking
succeskiss
puphappy

2 răspunsuri:
| Aηηy a răspuns:

Ar fi frumos din partea ta sa-i dai mesaj cu La multi ani! indiferent ca va fi cealata acolo. In mod sigur va aprecia gestulwinking.

| Papusha_3366 a răspuns:

Nu atrage atentia la cealata e si prietena ta nu? scrie-i un mesaj sau sun-o si felicit-o neaparat