anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vara trecuta, la bunici m-am intalnit cu un baiat f dragut, frumos,... PERFECT, pe strada. s-a uitat asa de ciudat la mine si dupa mine, da' ma rog... chestia este ca m-am indragostit de el. Nu il cunosc si de asta nu pot vorbi cu el. cum sa fac sa ma bag in seama? (sa facem cunostinta? ),

Răspuns Câştigător
| ToxicGirl a răspuns:

Poti sa iesi afara cu pr lui.ori fete ori baieti.cu care sta el mai des... daca esti o fata amuzante, de treaba, dar sa nu te bagi nici prea mult in seama...o sa ajungeti sa fiti prieteni bunihappy dar ai grija.sa NU razi isteric in fata lui la inceput.sunt sanse sa se sperie laughing

2 răspunsuri:
| CookieMonsta a răspuns:

Nu te-ai indragostit de el, ci de aspectul lui.
Saturile sunt in general restranse. afla ce prieteni are si ei o sa te strecoare.

| NoIdentity a răspuns:

Mda.nu stiu ce sa zic cu faza asta 'm-am indragostit de el'probabil e dragoste la prima vedere (da e foarte rara)dc spun asta? pentru ca daca este dragoste la prima vedere trebuie sa existe aceleasi sentimente la aman2, si nu cred ca a fost dragoste la prima vedere deoarece se uita ciudat dupa tine sh fiecare baiat se uita dupa o fata pe strada...nu ai decat sa comuniki cu el ca sa il faci sa te placa sh exista sanse! dar fii atenta frumusetea e rea! ai putea inkepe prin flirt! zambestei uitate fix la el si nu ezita deloc sa te uiti in ochii lui cat mai mult timp! fa te ca scapi ceva langa el sh daca este gentelman te va ajuta sh atunci va fi momentu perfect sa faceti kunostinta, sh poate pentru un sarut.in fine asigura te cal kunosti inante sa fie ceva intre voi! bafta! funda?