| Onofrei_Costel_1954 a întrebat:

Vara trecuta prietena mea,Lavinia a fost impreuna (iubita) unu-i băiat,Pavel. Au petrecut multe momente frumoase împreună.
El a invatat-o pe ea sa sărute mozol,etc.Dar el s-a despărțit de ea,fiindcă părinții lui stiau de relație.Dar a ei NU!
Si ea încă il place. E nebună după el!
Dar si eu il plac foarte mult, si nu i.am spus fiindcă nu vreau sa ma cert cu ea.
INTREBARE : 1. CUM SĂ II SPUN, FARA SA O SUPAR?
2. CUM SA-L CUCEREASCĂ PE EL, FARA CA EA SĂ-SI DEA SEAMA?♡
VOT●
FUNDA☆■

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Esti pedofil?

| Onofrei_Costel_1954 explică (pentru Violleta2022):

Sunt față cu contul lui tata!

| Onofrei_Costel_1954 explică (pentru Violleta2022):

Sunt fată cu contul lui tata!

| Xdreaper21 a răspuns:

Fiecare baiat are gusturi diferite uni pot sa vrea o fata opusa de el(gusturi) stii vorba cine nu se potriveste se atrage
Sau unii vor o fata cu acelasi gusturi
For fuk sake e chiar asa complicat la fete?
La baieti de multe ori e ti-ai avut sansa asta e ne suparam unu pe altul si dupa ne impacam sau ne batem si mais tam suparati cateva zile si ne impacam
Zii ca a avut ocazia daca tie nu iti va merge timp de 1 sau 2 ani e al ei 100% daca pana atunci una dintre voi nu se intragosteste de altul
No *** sherlock cele mai simple solutii sunt gasite cel mai greu de cei care se gandesc in abundenta

| suntsuper a răspuns:

DonnaAlba are chef de glume, nu o lua in serios. Un pedofil, sub acoperire, asa cum spui tu DonnaAlba, nu ar fi atat de idiot incat sa isi puna numele si anul nasterii in username, si sa mai aiba si poza cu el. Daca as putea, ti-as da eronat, dar nu pot, ca m-ai bagat la ignore ca nu cumva sa primesti voturi negative bine-meritate

| Onofrei_Costel_1954 explică (pentru suntsuper):

DonnaAlba-nu ai ce vorbi cu proştii

| Onofrei_Costel_1954 explică:

P.s. - Pavel 16 ani
Lavinia 14 ani
Eu 13 ani!

Sa stiti ca eu nu ma machiez, umblu cu parul prins, ma îmbrac ca pe gusturile lui...Dar nah...
El zice de Lavinia ca se îmbracă ca,, o tarfa"
Ca,, o cu*vă".

| Onofrei_Costel_1954 explică:

Sunt fată, cu contul lui tata!

| Violleta2022 a răspuns (pentru Onofrei_Costel_1954):

Serios?
Si noi cum putem stii cu certitudine ca esti fata si ca nu minti?
Pentru ca asa spun si pedofilii adevarati!