De ce toti inteleg prin casatorie lipsa distractiei? Ca e responsabilitate mai mare? Daca e iubire adevarat, daca tot ce ai iubit vreodata sta fix langa tine si il vrei aproape mereu, nu vad unde e lipsa distractiei aici. O casatorie nu inseamna neaparat copii in secunda 2, inseamna o unire nu neaparat formala, ci mai profund de atat. Sau cel putin asta inseamna pentru mine. Atata timp cat ambii parteneri sunt maturi si e o relatie temeinica la mijloc... care este problema? Facultatea o poti duce la capat si casatorita, daca vrei cu adevarat. Asa ca varsta de 23 de ani nu mi se pare mica, mi se pare ca o pers. la varsta asta e suficient de matura sa ia o decizie pentru viata ei.
eu zic mica pentru mine eu mi-as trai viata m-as distra dar acum daca iubesti pe cineva cu adevarat e potrivita
o zi buna
Pentru o domnisoara este numai buna, pentru un tanar ii recomand sa mai copilareasca, poate 29 sau chiar 30 ar fi varsta ideala.
Depinde de ce simti tu cu adevarat. Unii considera ca si la 30 de ani e prea devreme. Depinde de sentimentele tale si de cat de sigura esti tu. Totusi, cel mai bine ar fi sa iti termini studiile pentru ca impreuna sa puteti sustine o familie. Conform statisticilor, cei care se casatoresc pana in 22 de ani divorteaza in mare proportie, iar cei care au depasit 35 de ani si sunt necasatoriti aproape toti ajung sa nu se mai casatoreasca, ceea ce inseamna ca exista totusi o varsta cand relatia a doi oameni trebuie legalizata si sfintita in biserica. Adevarul este, probabil, undeva la mijloc.
Psihoyounger
Pai. daca ar fi dupa mine.as mai astepta si mi-as trai viata.adica.no.totusi eu la varsta aceea voi fi la facultate.nu o sa imi arda mie de casatorie...
Acum daca tu vrei.nu e nici o problema. e buna varsta.in comparatie cu 18-19 ani
by daii
E buna, cu tote ca eu as mai copilarii, daca simt k el e alesul ...casa de piatra si multi copii... daca va doriti
Buna, atunci cand te simti tu pregatita, e varsta ideala, la 23 de ani, o pers e destul de matura(sau ar trebui sa fie), dar totusi viata e frumoasa, dar trecatoare, este timp si pentru casatorie, in plus in ziua de azi, multe cupluri ajung la divort foarte repede din pacate, asa ca nu te grabi k este timp suficient, traieste-ti viata
Cea mai buna perioada pentru casatorie este saptamana oarba. Ptr cei mai tineri care nu stiu, este o expresie din batrani care numeste altfel perioada cand esti indragostit atat de tare incat nu mai observi nimic in jurul tau. Este momentul cand intr-adevar este posibil sa fi gasit alesul/aleasa. In iubire n-au ce cauta calculele matematice si programarile. Important este sa alegi bine OMUL nu momentul!
Mie mi se pare potrivita cred ca nu te casatoresty la 30 de ani pe urma la 40 faci copii nu? dapoi alea care se marita la 14-15 ani cum sunt
Cred ca varsta potrivita pentru a te casatori, nu este una stabilita, este atunci cand bineinteles gasesti barbatul potrivit si mai ales esti sigura pe viitorul tau...Cred ca in primul rand trebuie sa iti termini facultatea, sa faci masterul si sa stii in ce directie te orientezi in viata... Daca ai serviciul tau si nu depinzi de sot, nicio problema te poti casatori...
P. S:Femeia independenta este cea mai fericita!
Pa, pa!
Mama s-a casatorit cu tatal meu la 23 de ani si sunt foarte fericiti si acum... ea avea 23 si el avea 25
Daca parintii sunt de acord si tu crezi ca partenerul este persoana potrivita pentru tine mi se pare ok...nu exista nici o lege impotriva
Asta depinde numai de tine cat de pregatita esti sa faci pasul respectiv, daca ai un loc de munca sa nu depinzi de nimeni, daca ai unde locui...
Acum depinde...si eu mi-am pus intrebarea asta de multe ori,dar nu cred ca exista o anumita varsta la care sa te mariti,important e sa gasesti persoana potrivita si sa va intelegeti bine, chiar daca e sa stai cu parinti sau sa stati singuri important e sa fie intelegere din ambele parti si din partea parintilor tai si din partea alor lui si sa gasiti un mod de a trai impreuna.E bine sa aveti fiecare un loc de munca pentru a nu va scoate parinti ochi ca depindeti de ei mai ales daca vreti sa locuiti impreuna cu parinti unuia dintre voi.Daca stati singuri cu atat mai mare nevoie aveti de un job ca sa va intretineti.Iar daca exista ambele si toti accepta modul in care vreti sa traiti e perfect. Oricum si daca mai exista nemultumiri e important sa va vorbiti si sa spuneti ce anume va deranjeaza, pentru ca atata timp cat exista comunicare si intelegere din partea ambelor parti n-aveti de ce sa va faceti griji. Sper sa va hotarati ce e mai bine pentru voi.Bafta.
Elena1432567890875 întreabă:
PaulaJy întreabă: