anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Varul meu tot imi aranjeaza intalniri cu rromi si cocalari care nici macar nu stiu sa scrie corect gramatical, tot ma sacaie sa merg la discoteca, sa ascult muzica de club, sa ma machiez cu roz si chestii de genul asta. Mi-a spus ca incearca sa ma aduca pe "calea cea buna", dar eu cred ca eu ar trebui sa il aduc pe "calea cea buna". Are 19 ani si se crede mare smecher si incearca sa ma schimbe. Nu il mai suport, i-am spus ca nu ma intereseaza ce face el, asa ca nici pe el sa nu il intereseze ce fac eu si cu cine ies. Si desigur, ca toti ceilalti idioti, ce parere are despre muzica rock? "muzica de satanisti". Ce sa fac? L-as bate daca nu ar fi varul meu, dar nu vreau certuri in familie.

Răspuns Câştigător
| GemPanda a răspuns:

Stiu cum e faza cu rock.ul. Multi cred asta dar nu toate trupele canta asa. In legatura cu varul tau, se vede clar ce viata vrea sa urmeze. Cea de smecher care crede ca esti impinit daca ai bani si femei. Cea ce crede el ca e bine e sa te transforme intr.o fata usoara, care sunt mereu pe langa distinsi "smecheri". Parerea mea e a incearca sa nu ii dai atentie. Lasa.l sa zica el cate si mai cate. Nu te schimba asa de dragul lui ca nu iti va fi bine. Incearca sa nu mai ti legatura cu el atat de des. Si cand chiar te enerveaza nu lasa furia sa preia conducerea. Calmeaza.te, repira adanc si incearca sa nu.ti pese ce zice. Lasa.l sa vorbeasca cat o vrea. Vei vedea cine va mai ade la urma. Jmecherul jmekerilor sau tu. Sper ca te.am ajutat. Succes

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ii spui ca tu nu vrei sa fi asa, sa te lase impace ca tu stii sa iti faci viata fara ajutorul lui.

| βeβeℓușa a răspuns:

rolling on the floor asa sunt verii.laughing. stii poti sa ii spui ca nu il mai suporti si sa stii ca el totusi vrea sa ai o viata sociala chiar daca e de rs tot ce face el pentru tine.rolling on the floor) spune-i ca ar trebui ca tu sa ii aranjezi intalniri :* dance karinio...cum se spune pe TPU!

| raulrobi123 a răspuns:

Cineva ar trebui sa ii dea o lectie, astiora "jmecheri", dar ai grija cu romii astia, eu unu era sa ajung la inchisoare pentru ca m-am batut cu unu, ca nu l-am lasat sa umble prin gunoi, ei numesc asta discriminare! Si atata timp cat te sacaie la cap, nu-l baga in seama, si cu timpul o sa te lase in pace! Noroc!

| mariuca16 a răspuns:

Doamne.nu te mai vezi cu el si gata... daca e asa sacaitor. Spune-i ca ai viata ta si faci ce vreibatting eyelashes

| foreverуσυηg a răspuns:

Pai obligal si tu pe el sa asculte muzica rock sa se imbrace ca si tine. happy Si o sa vada cum e sa te oblige cineva sa faci ce nu'ti place.

| Apy a răspuns:

Spune-i sa te lase in pace ca il spui mamei ta ce face pentru tine

| cuvant a răspuns:

Nu-l bagi in seama, iti schimbi ID-ul si nr de tel daca trebuie si ii spui sa te lase in pace. Ar fi frumos sa poti schimba o persoana dar nu poti ca nu va intelege muzica ce o asculti

| myself a răspuns:

@Apy LOL laughing sa'l spuna lu' mama? eh pai nu-l mai baga in seama o vreme, lasa'l sa vorbeasca singur si o sa se plictiseasca pana la urma *_*

| d1onn5o a răspuns:

It must suck having such a cousin.

| DeliaDaniela a răspuns:

Aranjeaza-i si tu o intalnire cu o persoana care.nu e pe placul luihee hee Poate asa se potoleste!
Spune-i clar sa nu se mai bage, e viata ta si tu alegi ce sa faci cu ea!winking