anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vb cu un baiat de app 1-2 sapatamani si maine am stabilit ca ne intalnim...eu am 14 ani jumate si el 16 ani.Cum ar trebui sa ma comport la prima intalnire? cum sa il abordez?

5 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Trebuie sa fii tu. Cand mai timida, cand mai indrazneata. Nu incerca sa renunti la una din aceste laturi ca ii vei parea falsa. Zambeste-i, arunca-i cate o ocheada, schimbati pareri. La inceput e greu. Dupa ce va obisnuiti unul cu altul te vei gandi ca ai fost prostuta ca te intrebai daca va fi bine. Succes!

| bluesky a răspuns:

Natural, sa fii tu insuti!winking Si sa te lasi purtata de valul iubirii, stai linistita ca nu trebuie sa faci tu tot, va face si el, tu doar ii raspunzi: daca te atinge pe mana il lasi si il tii si tu de mana etc. Numa daca iti va cere sa te culci cu el, eu zic sa nu, nu merita, inseamna ca doar asta vrea si esti prea tanara.
Bye!

| alexutzu00791 a răspuns:

Deci tu esti fata si el baiatul. Deci el ar trebui sa faca totullaughing. Ce mi ar place sa ies cu cineva si sa fiu platit, sa stau sa privesc pe altul cum vorbeste-poate fi interesatn sau nu. Esti fata, poti sa le ai pe toatesmug. Mai multe fete decat baieti se marita din interes. Doar sunteti sexul frumos, noi ce suntem? aia care va platesc pe voi si care au un cucui in plus? In fine, distreaza te. Cred ca deja e a 3 a sau a 4 a intalnirelaughing

| michy a răspuns:

Te comporti natural si lasi totul sa vina de la sine

| FLAViЯ a răspuns:

Waaaaaah.nu pot sa cared.cand am citit intrebarea aveam impresia ca povestesti despre mine. mi s-a intimplat exakt asa.eu aveam 13 da el 16 si vb pe net. apoi ne'am intilnit da aveam emotsii enorme si afla ca acum suntem impreuna.deja de 5 luni. fericiti si ne iubim!