| Vizitiul a întrebat:

Ve-ţi opta pentru munca in străinatate? Justificati!

Răspuns Câştigător
| Crazy_9368 a răspuns:

Depinde insa tinand cont de faptul ca alte tari mult mai dezvoltate ofera sanse de reusita mult mai mari, e posibil. Bineinteles nu totul e asa usor cum pare, intrucat implica probleme de adaptare etc. Nu cred ca o sa se schimbe prea multe in tara noastra in viitorii ani si asta pentru ca nu isi da nimeni cu adevarat interesul sa faca ceva in privinta asta. E o optiune care trebuie foarte bine gandita, pentru a nu lasa loc de regrete sau care sa duca la un esec. In mare,,, strainatatea" ofera ceea ce lipseste in Romania si anume, un nivel de trai mult mai ridicat.

8 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Poate ca da, daca aici in Romania nu voi obtine ceea ce doresc.

| anad a răspuns:

Da, fiindca doar cu mandria si cu dragostea de tara nu poti trai.Trebuie sa pui si ceva pe masa.Acu, cica, e criza si chiar ca a ajuns cutitul la os multor romani si nu au alta speranta.

| juniper a răspuns:

Da, cu siguranta da.

| Luori a răspuns:

Probabil, pentru nu mult timp, ca sa ma pun pe picioare, cu studii as lucra in strainatate.

Dar eu nu sunt persoana care ar putea sta pentru tot restul vietii departe de familie sau in alta tara decat in Romania. Romania este tara mea.

lolita
| lolita a răspuns:

Acum cativa ani nici nu ma gandeam sa plec din tara, dar destinul a facut sa plec intr-o vizita si am ramas in vizita de 4 ani. laughing

| D A R i U t S s A a răspuns:

Pai as opta pentru in serviciu in strainatate doar daca sar da mai multi bani decat in Romanika si daca as putea reveni in tara de cate ori vreau.happy PEntru ca totusi Romanika e tara mea whistling>

| roxana_6765 a răspuns:

Sincer? NU! sunt in italia de 2 ani, imi pare rau ca am venit, peste doua luni plec acasahappy

| bebe21 a răspuns:

Da logic, in ziua de azi cu salariile mizerabile din Romania nu poti decat sa traiesti de pe o zi pe alta.

Întrebări similare