| mezeicristina33 a întrebat:

Vecina de langa mine din bloc suntem cele mai bune amice imi spune mereu ca se iubeste si se intelege bine cu iubi ei dar el tot vrea sa faca sex ea are 15 si el 17ani ea ar face doar ca parintii ei sunt duri rai si nu se comporta bine cu ea ii e frica iar el a zis ca daca nu fac ceva nu va mai fi cu ea impreuna ce sa faca eu nu stiu ce sa spun! dau funda va rog fara misto!

3 răspunsuri:
| Miss25JK a răspuns:

Ea are 15 ani, ea nici macar nu este adolescenta in toata firea. Mi se pare destul de vizibil ca acest baiat sta cu ea doar pentru asa ceva. Parintii ei sunt duri cu un scop cu ea, acum depinde ce inseamna la ea dur? ( o lovesc? o pedepsesc, ii fac program? ) Uneori ca parinte e bine sa fi un pic mai dur si sa te impui, sa tinem cont, ea are 15 ani, inca e mica. Daca el a zis clar ca o lasa daca nu fac sex, atunci sa il lase ea pe el, sa nu dispere, are 15 ani! La 20 de ani ce va face? Va face compromisuri de frica sa nu piarda un baiat? Baieti sunt destui insa la 15 ani e mai importanta scoala decat aspectul intim!

| mezeicristina33 explică (pentru Miss25JK):

Dar chiar il iubeste si nu vrea sa l piarda din cauza sexului, deci inseamna ca el nu o iub?

| Miss25JK a răspuns (pentru mezeicristina33):

Bineinteles ca NU o iubeste.