| LoveForShania a întrebat:

Verisoara mea (fata care v-am zis ca e indragostita pe mess) nu o crede iubitul (adica baiatul de pe mess) ca il iubeste. Ea ii zice de multe ori ca il iubeste si el o crede dar cateodata zice "nu ma iubesti si nu mai iubit niciodata". Ce sa faca? Ce sa ii zica?

Răspuns Câştigător
| moniq a răspuns:

``zbenguici``..nu sunt de acord cu tn....eu si prietenul meu ne-am cunoscut pe messenger si avem o relatie ffff frumoasa si care dureaza de mai bine de un an...si am vb si noi 5-6 luni pe mess pana sa ne vedem :-P

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

N-are ce sa-i zica, fiindca are dreptate baiatul. Numai pustoaicelor li se pare ca se indragostesc pe mess, dragostea e un complex de sentimente si manifestari, nu poate sa se exprime doar pe mess. Doar fetele indragostite de indragosteala fac declaratii definitive de dragoste eterna baietilor cunoscuti doar pe mess, despre care nici nu stiu daca exista cu adevarat. Si baietii, daca au capul pe umeri, nu le cred.

| LoveForShania explică:

Nu ziceti ca nu stie cine e pentru ca i-a dat web.

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Iubire pe mesingier? Ulala. acolo da peripetii? Cu uebcamu'?

Ce-ar fi sa incerce un tete-a-tete?

| Sara a răspuns:

Ca e prost...

| diavolitza a răspuns:

Sai dea papucii ce dracu de unde stie cine e? in spatele ecranului toti suntem brad pitt si angelina jolie. Amandoi sunt niste naivi

| diavolitza a răspuns:

Nu cum arata ...adica nu stie cine e cu adevarat nu a iesit la intaliri cu el nu ii stie anturaju prietenii nu i poate spune in fata sincer ca il iubeste nu este la fel ca in realtate. sunt niste naivi, lui sincer ii dau dreptate la ce se astepta varata cand s-a "idragostit"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am indragostit de unu pe mess si vb q el de 9 lunilaughingNici el nu ma credea ca il iubesc...si ii spuneam in continuu k il iubesc enorm de multlaughingDa ai grija sa nu se ajunga ca baiatul sa ii ceara verisoarei tale sa se dez la web... k asa am patit si eu ...si eu nu am vrut si mi-a dat ignorelaughing { si el zicea k "ma iubesti" } ...iti spun eu... daca nu se vad in cateva luni... ignore...oh go on nu merita...si eu k is mai prostutzalaughing am pus suflet...asa ca sa aiba griza sa nu se :X de el... ca sa nu sufere pe urmahappy

| kiska a răspuns:

...pai...ei sau vazoot...sau e doar o comunicare pe mess?
dacaa numai pe mes...il inteleg si pe el... poate sa se gindeaska si la asta!

sau poate ca el face glume...pentru ca ea sai spoona mai des...si sai spoona ca vrea sa fie doar ko el...sau ceva de tipul acesta! asa sunt baietii de multe ori!