| Blondaa14 a întrebat:

Vi s-a intamplat? ca cel mai bun prieten sa fie chiar persoana la care ai inceput sa tii.
STIU CA E MULT DE CITIT DAR MERITA!
? mie da. acum 1 luna am stat cu prietena mea pe strada ca sa-mi prezinte o prietena de a ei pe fata aceea o chema Iuly am stat de vorba cu ea. am reusit sa o cunosc mai bine happy in fiecare seara ne " jucam", noi fetele pe strada. printre blocuri. in parca-uri - jocuri : sticluta, Capra, Voley, etc. si seara Ascunsea. Eram in jur de 7-8 fete de 13-14-15 ani.
Intro seara a venit un baiat pe care l-a adus Iuly sa-l cunoastem.ne-am imprietenit. ne-am inteles.ne-am distrat acum stiu totul despre el si despre Iuly. sunt Cei mai buni prieteni ai mei. Si am inceput sa ne punem porecle de exemplu lui Iuly in zic PISY iar baiatului ii zic BFF si el la fel mie acest baiat este mai mic decat mine cu 3 ani. si cred ca de o luna petrecuta alaturi de mine si de fete a inceput sa-i placa de PISY. iar eu i-am cuplat. Apoi tot eu i-am despartit dupa voia lor ( s-au plictisit unu de altu') Acum ei sunt singuri... eu am ajuns cea mai buna prietena a lui ii stiu toate secretele. dar el nu mie tongue si fetele mi-au zis ca lui |BFF| ii place de mine. iar eu am nu le am crezut.dar pana LA URMA AM OBSERVAT si eu ca se cam da pe langa mine.dar intr-o zi mi-a zis ca nu are cu cine sa se cupleze iar eu i-am sugerat cateva fete dar el a gasit mereu ceva ca sa spuna ca nici una nu e potrivita /. mie imi place un pic de el dar este foarte pitic si eu sunt inalta de tot tongue si e diferenta 3 ani. si m-as face si de rusine, cryingmie mi-ar placea sa fim in continuare BFF. dar cred ca are sentimente puternice pentru mine si el mi-a zis ca e indragostit de o fata, dar nu mi-a zis cum o cheama mi-e frica sa nu fiu eu fata aia crying eu nu pre as vrea sa stau cu el. Daca ma intreaba asta eu ce pot sa-i zic? Ca sa nu-i ranesc sentimentele si sa ramanem BFF! astept raspunsuri. DAU FUNDA LA CEL MAI BUN RASPUNS

2 răspunsuri:
| Bei3y a răspuns:

Pai, daca tu nu vrei relatia aia, spune-i cumva, incearca sa ii spui adevarul, dar daca tu il placi nu conteaza cati ani are sau ce inaltime! Sper ca te-am ajutat cu ceva!

| Bianca306 a răspuns:

In locul tau daca as fi mi-ar fi rusine sa fiu cu un baiat ( iubiti) cu vreo 3 ani mai mic, eu as mai inceta sa fiu bff cu el pentru ca asa o sa va mai da-ti timp, eu as spune sa nu mai iesi cu el pentru un timp, daca nu iti place ce am zis asta e! succes