| euzictutaci a întrebat:

Vi s-a intamplat ceva >straniu?:
Daca da ce?
Va rog sa spuneti ceva real
Cea mai inspaimantatoare poveste (dar sa fie reala big grin) primeste funda big grin

scuze categoria big grin

Răspuns Câştigător
| WhiteWolf7 a răspuns:

Acum mai nimic dar mi sau intamplat multe chestii inainte sa aduca taicamiu biblia in casa. Cele mai rele chestii au fost astea:1)acasa:eram in pat si ma uitam la tv si mia atras atentia o chestie care am vazut-o cu cuada ochiului in baie (nu voi uita niciodata, mamarcat rau,vb foarte serios da nu stiu de ce) deci statea acolo si era complet neagra (sau negru nu stiu de era fata sau baiat) avea parul tzepos si statea cu mainile pe langa corp(picioarele nu le-am vazut, poate erau da n-am stat sa studiez iti dai seama ca m-am p. pe mine, la figurat of course...) si am intors ochii la tv dupa aia m-am uitat iar si era tot acolo(asta de vreo 2 3 ori am facut-o) si in final am luat crucea de pe masutza din sufragerie si cand am vrut sa ma duc in baie nu mai era(am crezut ca mi s-a parut mie din pat da m-am intors in pat si m-am uitat fix din acel unghi si numai era) si 2)la scoalasadcabinetu nostru de desen e la subsol si sunt tot felul de usi incuiate, vreo 3 4 la care nu le-am dat atentzie si app liceul e situat fix langa cimitiru evreiesc) m-am dus la subsol in ora(chiuleam de la mate) cu inca unu si am vazut pe un perete (sunt tot felul de desene pe peretzii aia) o fata trista desentaa(era foarte realista ) si langa o inscriptzie scrisa mai ciudat (nu intzelegeai nimic din ea) si prostu de colegamiu s-a dat el mare ca stie sa citeasca si a balmajit el ce a balmajit acolo si la un moment dat(jos nu-s ferestre, doar neoane) pe peretele din spatele nostru a aparut o umbra cat tot peretele care mergea la pas si noi neam speriat, iti dai seama umbra fiind doar noi doi acolo si niciun baz nu se auzea, si am vrut sa fugim si cand am ajuns la scari a aparut in fata noastra la vreo 2 metri o fetita cu parul lung si negru, pe fata sau statea cu spatele, nuneam dat seama, si avea o bluzitza alba pe ea, iar ca inaltzime era mai mica(prostu cu care am coborat e ateu app) si eu am inchis ochii, mi-am zis tatal nostru si am facut crucea cu limba si cu mana de trei ori si cand i-am deschis m-am uitat la ala care era crispat tot si cand l-am intrebat ce s-a intamplat ca eu am inchis ochii a zis ca cica aia a luat-o la stanga si a intrat in peretel pe care aparuse umbra.De la intamplarea aia am tot timpu vise legate de locu ala(si alalalt la fel) si nu mai cobor acolo nici macar la ora de desen.Tot ce tziam zis e complet adevarat daca vrei iti dau id aluia sa te convingi.

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Era un vis, eram in Ardeal pe o cladire imensa si cadeam fix pe vagon, simteam cum trecea aerul pe langa mine si in final bum m-a trezisem.

| alexa007 a răspuns:

Eram singura acasa si la un momendat am avut impresia ca ma striga cineva,m-am trezit si tot auzeam acel strigat si-mi spunea sa-i deschid usa,am vrut sa ma ridic din pat,dar ceva m-a tinut demiscata timp de cateva secunde,iar apoi nu mai am auzit acel strigat.m-am ridicat din pat m-am dus la usa, m-am uitat pe vizor, dar nu era nimeni

| friday a răspuns:

Hai ca iti spun eu ceva straniu.(nu mi s-a intamplat, dar e interesant).
Stii ca sunt oameni care mor in somn. Se spune ca acei oameni viseaza ca,cad (de pe ceva/undeva,etc), iar daca se trezesc inainte de a atinge pamantul, nu patesc nimic, insa daca ating pamantul in vis, mor in viata reala.
Nu stiu cat e de adevarat, eu cand visam ca, cad ma trezeam inainte sa ating solul thinking