Nu are importanta cine face primul pas, in astfel de situatii nu prea mai conteaza, insa, de obicei, fetele asteapta ca baietii sa faca acest pas. PS-schimba-ti nimic-ul, pentru ca e prea trist. Daca e si adevarat e si mai trist...probabil nici unul din parintii tai nu a facut primul pas.
Da mi s`a intamplat. Eu m`am despartitde el pentru alt baiat si am suferit foarte mult. M`am dus sa vad daca vrea sa ne imacam si sa o luam de la capat si a acceptat. Dupa o saptamana de ziua indragostitilor anul trecut mi-a dat el mie papucii. A zis ca s`a impacat cu mine numai ca sa imi dea si el papucii. M`am simtit jalnic.
Da mi s-a intamplat...Eram indragostita pana peste cap de un tip din scoala si ne'am "combinat" da a durat numai vreo 2 saptamani cam asa.EEE dupa alea 2 saptamana ne'am despartit pe motiv ca nu stiam sa sarut cica(eram in clasa a VIIA)A fost o perioada grea pentru. mine mai ales ca mai era si in clasa cu mine si incepu'se sa ma priveasca insistent pe la inceputul clasei aVIIIa si m-am enervat odata si l'am intrebat dc si faza dura a fost ca s-a inrosit fff tare la fata si a zis ca se uita pe geam. Apoi prin octombrie anul trecut s-a hotarat baiatu sa imi ceara prietenia spunand ca a gresit pentru. ca stie ca mi-a fost bine fara el(ceea ce nu era adevarat)si ne'am impacat.acum ne iubim mai mult ca oricand si suntem ffff fericitzi impreuna :X
Te'am pupat!
Si eop m-am despartit de un baiat dintr-o prostie si imi pare rau as vrea sa ma impac cu el dar nu stiu cum sa ii spun sau ce sa fac am mai vorbit de atunci iar prietenele imi spun ca tot timpul se uita dupa mine iar de balul bobocilor ne'am sarutat in club desi el avea prietena nu stiu ce sa mai cred cand vorbim si ne intelegem bine aproape sa ne impacam cand ne certam vreau sa ma impac cu el dar nu stiu ce sa fac astept un raspuns ofer fundita! mesc
Eu am avut un prieten acum 7 luni, el nu ma mai cautat si asa am inteles ca numai suntem impreuna. Dupa vreo 2 luni a inceput sa-mi dea mesaje iar de Craciun a venit pe la mine si ne-am sarutat si de atunci nu a mai dat niciun semn de viata.Eu sper ca intr-o zi poate sa ma iubeasca si el la fel de mult pe cat il iubesc eu poate intr-o zi...cine stie.
RAY întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: