| OanaG a întrebat:

Vi s-a intamplat sa fiti amenintati pe site prin mesaje?

9 răspunsuri:
| Petronela a răspuns:

Nu

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Buna.Nu,nu mi s-a intamplat sa fiu amenintata.

| Zâmbărici a răspuns:

Nu, de ce? Ti s-a intamplat tie?straight face

| คиค a răspuns:

Buna!

Miw nu mi s-a intamplat, dear am auzit si alti utilizatori reclamand acest lucru. Eu te sfatuiesc sa blochezi respectivul utilizator.

| z8 a răspuns:

Sunt siteuri pe care astia se injura si se ameninta toata ziua. Cat timp nu ai datele personale si adresa publica pe acel site, nimic nu conteaza. Pot aia sa zica ce vor, tu la fel. Pur si simplu nu se stie cine este in spatele nicknameului.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Mi s-a spus că intră la mine în PC şi că îl face praf. I-am urat succes şi cale lungă. PC meu e super ok şi nu îmi e teamă. Poate să-mi spună că-mi taie gâtul.Eu îl aştept, nu am probleme. Dimpotrivă, mă apucă râsul rolling on the floor. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai fost amenintata de site, adminii au acces la mesajele tale, chiar daca au fost sterse. Cel care te jigneste il poti bloca.Pe site-ul asta se intampla multe lucruri, unii useri chiar dau copy paste pe mesajele primite si le trimit ca amenintare sau ca batjocura la ceilalti.Acum ceva timpm umblau mesaje copiate ale unei fete minore care isi declara dragostea unui barbat insurat pe care l-a cunoscut pe chat, alta la fel, demonstra cum alt barbat insurat o punea sa se dezbrace in fata camerei web.Ai grija cu cine stai de vorba, cei care trimit mesaje de genul asta pot fi blocati fara drept de apel de catre admini, vorbeste cu ei se totul se rezolva, pot fi suspendati de pe forum.

| LoveForShania a răspuns:

Da. Cica imi baga virusi in calculator si pc`ul ia foc. i-am zis sa aiba grija sa nu se arda cu chibritele, a zis ca imi da foc nu?
Alta : Are niste prieteni care ma vor baga in Spitalul Judetean. i-am zis sa aiba grija cu mine sa nu ma bage intr-o camera de`aia cu batrani care fac pe ei acolo la Judeteanu`.

i-am ignorat, pur si simplu le-am raspuns pe felia lor.
,, Draga frumoasa esti pe Pluto ooh scuze credeam ca esti tu, cea proasta bineinteles.''
Niciodata nu am inteles acest mesaj, dar incerc sa il evit.

| OanaG explică:

Mie mi s-a intamplat acum vreo luna! Din partea unei fete, care ma lua la injuraturi dar nici eu nu m-am lasat, i-am raspuns cu aceiasi moneda!