| Rux_5597 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa fiti despartiti de o persoana de 2 ani si dupa acei 2 ani sa va intalniti si sa reluati relatia? Mai merge? Unii compara relatia cu un vas care s-a spart si care, lipit inapoi, nu va deveni niciodata la fel. Ce parere aveti?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cat ai stat impreuna cu el inainte, dar totul este posibil, da merge, mi s-a intamplat.

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna

da, mi s-a intamplat. dar diferenta de despartire nu a durat asa mult...am stat cu el...acum 7 luni, ne-am despartit...si acum tot imi place de el, si lui de minebig grin :X

xoxo.

| Lary a răspuns:

Dupa parerea mea relatiia aceea nu ar mai fi la fel. S-ar raci unu de altul si probabil vor trebui din nou sa-si recapete increderea in celalalt. Dar poate ca pe parcursul acestor 2 ani nimic nu s-a schimbat.Si nu, nu mi s-a intamplatbig grin

| sweetgirl_6205 a răspuns:

Nu au fost chiar 2 ani, au fost cam 8 luni in care nu am vorbit deloc.Am incercat sa reluam relatia dar magia a disparut.La mine nu a mai mers desi mi-a parut foarte rausad dar nu ai ce face.

Viata merge inainte, incearca daca te afli in situatia astahappy. Poate vei reusi.Sti ca se zice dragostea adevarata nu moare niciodatawinking.

| xibalba a răspuns:

Unii merita sa fie iertati, dar atata timp cat nu te simti bine in persoana de langa tine, daca nu iti recastiga increderea, nu va merge

prfml
| prfml a răspuns:

Sau ca ciorba reincalzita nu mai este la fel de buna. In schimb daca ambii isi dau seama de defectele lor, isi dau seama ca o prietenie nu o recunosti decat dupa ce o pierzi, de ce nu. O a doua si ultima sansa o merita oricine.

| Crs a răspuns:

Eu zic ca va merge, odata ce dupa ce ati fost 2 ani despartit, e clar ca iubirea inca mai exista love struck si eu dupa 10 luni m-am impacat cu fostul si e mai bine chiar, e mai schimbat (schimbat in bine :X happy

| lily09 a răspuns:

Pentru prfml....acuma ce sa zic..ciorba reincalzita poate ca nu e buna....darrr...sarmalele reincalzite sunt din ce in ce mai bune...hahahahahha.....deci o sansa tot mai este nu?

| lily09 a răspuns:

Si acum sa vb serios... daca si dupa 2 ani inca mai aveti ceva de spus ...inseamna ca totusi a fost ceva care atunci la vremea aceea nu a-ti stiut aprecia...deci incercati... poate va fi mult mai bine... poate acum stiti ce va doriti unul de la celalalt...bafta

prfml
| prfml a răspuns:

@lily09 happy, nu ti-am dat replica ci un zambet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred... niciodata nu va mai fii la fel ...Mereu va fi ori mai bine ori mai rau...deoarece trauma despartirii mereu se va simti... poate ca va fi mai bine deoarece va ve ti da silinta sa pastrati relatia in picioare...
Dar stii ce... asta nuc conteaza, important este doar sa va iubiti deoarece ubirea invinge orice. love strucklove strucklove struck
Eu cred ca nu va fi la fel si ca va fi mai bine, si am incredere in tine ca vei face alegerea potrivita kiss
Deci niciodata sa nu ratezi ocazia sa iubesti si sa fii fericita

| Mixed a răspuns:

Da. mi s-a intamplath ...intr-adevar nu o sa mai fie niciodata ca la inceputh... dar cu putin efort... poate fi mai frumos...aici e vb de aman2. daca pui numai tu suflet sau numai el nu iese nimic... e nevoie de 2 intr-o relatie...
:*

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Va merge poate o perioada, dar nu va mai fi niciodata la fel.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, dar am fost despartiti 3 ani si intr-adevar a fost ca in povestea cu vasul spart. N-a mai mers desi ne iubeam cu disperare. Insa s-a sfarsit frumos si calm, ne-am rezolvat problemele ramase din prima parte a relatiei.

| iullywwjd a răspuns:

Eu cred ca totul e posibil