anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa mergeti pe strada si sa nu prea mai aveti echilibru, cred? Adica mergeam azi pe strada.cum merg eu de obicei, cu mainile in buzunar, si ma trezesc ca incep sa ma duc pe mijlocul drumului
Si fara sa vreau.Nu stiu cum mergeam, da nu ma tineau picioarele, si nu e prima data cand mi se intampla.Ati patit?

3 răspunsuri:
| βσσblėėŝ a răspuns:

Da.am patio si eulaughing

dar faza e ca am cazut pe strada.asa pur si simplulaughing

nu stiu de ce. dar cred ca pentru ca eu eram ffff obositalaughing

dar oricum. mi s-a intamplat odatabig grin

| DragonFLoW a răspuns:

Stii, normal unui adolescent nu ar trebui sa i se intample asa ceva, acum esti tanar, puternic, acum n-ar trebui sa ai asemenea probleme. E posibil sa fii fost foarte obosita, sau mai mult posibil sa ai lipsa de ceva anume in organism, vad multe fete care se abtin sa manance doar pentru a arata bine, sau mananca dar numai tampenii "fara grasimi " cum cred ele si foarte putin, daca esti una din acele fete, ti-as zice ca nu asta-i reteta unui corp frumos.
Dupa cum zice si allexa de cele mai multe ori se intampla deoarece esti foarte obosita, faptul ca ai stat o noapte la pc pana la 3, poate duce la asta mai ales daca in urma ai avut o zi poate nu grea dar obositoare.
Sincer eu nu am patit niciodata, si nu sunt mandru de felul in care traiesc referitor la ce mananc si cat dorm, dar nu m-i s-a intamplat niciodata. Sunt cat se poate de energic (uneori).

| anonima122 a răspuns:

Stiu cum e, si mie mi-se intamla destul de des cand vin de la scola oobosita o iau in toate directile pe strada