| giulia_8691 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va certati cu o prietena buna? Eu m-am certat de vreo luna cu ea rau de tot. Dar chiar daca s-a intamplat asta, mie cateodata mi-e dor de ea, chiar daca s'au intamplat lucruri naspa e normal.sad?

Răspuns Câştigător
| IonutzAlexandru91 a răspuns:

Draga Giulia, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Din pacate, daca zici ca v-ati certat rau de tot, se spune ca oricat ai incerca sa legi firul unei prietenii, niciodata nu o sa mai fie la fel, pentru ca se face un nod de care te impiedici. Spune-i ceea ce simti pentru ea, nu tine in tine si fa-o sa aiba incredere in tine la fel de mult cum avea si inainte de a va certa. Timpul sterge tot ce e rau in viata, dar nu-l lasa doar sa treaca, valorifica-l in favoarea ta. Si da, e foarte normal sa ti se faca dor de un prieten care era langa tine mereu, parca te simti pustiu, al nimanui, neinteles de nimeni. Omul e fericit atunci cand are prieteni.

1 răspuns:
| StarkWolf a răspuns:

Buna! Si eu am o prietena foarte buna care imi este ca o sora mai mica,cu toate ca e mai mare ca mine cu un an jumate laughing. Este foarte normal sa-ti fie dor de ea,pentru ca a fost prietena ta cea mai buna cu care ti-ai petrecut timpul,cu care ai facut schimb de secrete, ti-a fost exact ca o sora. Este foarte normal sa-ti fie de dor ea. Daca nu ma insel acum te intrebi daca vei mai gasi o prietena asa buna ca ea. Sfatul eu sa vorbiti si sa incercati sa va impacati daca chiar ti-a fost o prietena foarte buna, pentru ca nu se merita sa-ti pierzi prietena pentru niste prostii!