Da, mi s-a intamplat sa ma indragostesc de cine nu tebuie, chiar daca stiam ca nu va iesi nimic din aceasta"relatie", de uitat e uneori mai greu, alteori mai usor, asta depinde pe tine si de dorinta ta de al uita.Nu cred ca poti uita vreodata o persoana de care ai fost indragostita, doar poti schimba ceea ce simti pentru el.
Cu ultimul meu prieten s-a intamplat asa. El se uita dupa toate, era gelos.Prietenii mi'au spus ca nu este persoana potrivita pentru mine. Dar nu i'am ascultat.Si acum regret asta.
Nici in momentul de fata nu am reusit sa'l uit:-
Da, mi s-a intamplat acest lucru. Multi dintre prietenii mei imi spuneau ca nu ar trebui sa fiu cu el(pentru ca eram impreuna) si desi stiam ce fel de om este, am continuat "relatia". Pana la urma, cum era de asteptat, m-a parasit pentru alta. De uitat l-am uitat, pentru ca asta a fost acum un an, insa nu as mai face greseala de a fi cu un baiat daca as sti cum este el de fapt. pentru ca nu merita sa sufar pentru el.
Da mi s-a intamplat. Nu l-am uitat dar am inceput sa ma gandesc la el imi mult ca la un prieten decat..."iubit". Acum el ma crede imi de gasca. incearca sa il cunosti mai bine!
Bai daca tie iti place de el dc sa il uiti pentru alti? nu merita te inteleg perfect si mei mi s-a intamplat asta e greu sa il uiti dar daca nu ti deloc la el e fff usor dar daca ti mult succes e f greu sa uiti o persoana iubita dar cu bunavointa vei reusi
Succes:*
Da mi s-a intamplat...am tinut unul la altul, dar atunci cand m-am hotarat sa nu mai ascult parerile celorlalti, el a plecat din tara. aa si inca nu l-am uitat
Stiti cum se intampla...in general este un baiat/o fata de care se indragostesc toate fetele/toti baietii, si uite asa mi-a placut si mie tocmai de baiatul ala... dar l-am uitat indragostindu-ma de altul
Pai sa spunem ca nu mi-a trecut pana nu a aparut altcineva(alt baiat) si mi-am dat seama cum era el de fapt...si supa ke am fost ranita nu mia mai pasat. tb sa faci sa nu-ti pese
Nu am reusit, dar eu cred ca pentru acel baiat simt... o obsesie, dar obsesie e ceva mai mult spus mie de fapt nu imi place de el dar am ramas cu impresia ca imi place de el. Poti sa il uiti foarte usor gandeste-te ca nu iti place deloc de el si nu te mai gandi la el, sigur o sa il uiti. Succes!
Sincer eu la 17 ani m-am indragostit de un barbat insurat, stiam ca nu e bine dar nu pot sa-i comand inimii.Au trecut aproape 5 ani de cand nu ne vedem si 2 de cand nu ne auzim, nu l-am uitat nici acum, as vrea sa-l mai vad macar o data dar nu se poate.Se spune ca prima iubire nu se uita niciodata.
De multe ori din motive asemanatoare ea bogata eu sarac ea frumoasa eu urit ea tinara eu batrin. morala? fa-le pe toate la timpul lor cind esti tinar, bogat si frumos