Nu am patit asa ceva, dar cunosc persoane care au vb foarte mult timp si pana la urma au format un cuplu.
Mie mi s-a intamplat decat o data dar cunosc multe persoane care au patit acest lucru si care dupa un timp s-au casatorit.
Nu mi se pare in regula ideea, dar se poate intampla si astfel. Eu una nu as face asa ceva.
Ca in toate situatiile de pe lumea asta, nu poate exista un raspuns concret. eu m-am intalnit, si am si fost cu un tip, cunoscandu-ne intai pe messenger. si a fost f ok, mai ales ca inca tinem legatura, dupa 2 ani si jumatate.si,in plus, am un prieten f bun de 2 ani, cu care "m-am intalnit" tot pe messenger, si mai apoi am iesit.
M-am simtit atrasa ...si simteam la un moment dat ca daca am fi din acelasi oras mai mult ca sigur ar exista ceva intre noi... ceva mai mult decat o relatie de prietenie.
Ideea e ca trebuie sa faci diferenta intre realitate si virtual. Rareori "iubirile pe net" rezista.Nu zic ca nu ar fi cateva cazuri fericite...dar...nu mi se pare ca un om e la fel de sincer pe net cum e in realitate.
Dragostea nu are limite. Au fost si sunt cazuri in care 2 oameni s-au cunoscut pe internet si au intemeiat o familie. Poate sunt exceptii, dar sunt.
Da mi s-a intamplat! si a fost frumos si sa stii ca se poate infiripa relatii foarte serioasa cu ajutorul netului
Nu si nu. adica mi s-a intamplat sa cunosc pe cineva pe net apoi sa ne vedem in realitate, dar daca il cunosti doar pe net, sa nul vezi deloc in carne si oase ( tu in sua si el in australia ) atunci imi pare rau dar se va duce dorul. cand e lumea ma rea el/ea nu e langa tine decat prin net. si nu uita in spatele netului toti suntem brad pitt si angelina jolie (cred ca asa se scrie)
Nu cred ca poti sa te indragostesti pe net. mai bine zis te hranesti cu iluzii si nu mi s-a intamplat.
Nu mi s-a intamplat niciodata dar nu cred ca dragostea pe net rezista, mai mult de amagesti.
desi sunt multe cazuri in care s-au cunoscut pe net si s-au casatorit.
Da mi s-a intamplat...actualul meu prieten l-am cunoscut pe internet...am vorbit foarte mult timp.si acum suntem impreuna :d
anonim_4396 întreabă: