| Byb2001 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa va placa de un profesor? Mie imi place de profesorul de sport, imi place cum arata si cum se comportahappy i-am dat si cerere pe Facebook doar ca mi-a respins-o si nu mai merge sa ii dau.

Răspuns Câştigător
| mastadont a răspuns:

Probabil că s-a prins că îl placi și nu vrea să se complice pentru că, în fond, e un delict grav ca un profesor să întrețină relații cu elevii. Și mie îmi plăcea de profa de mate, ba chiar i-am pus o dată mâna pe fund și când a vrut să mă certe i-am spus că din greșeală happy. Dacă am văzut că nu merge nu am mai insistat.

10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Foarte bine a procedat. Acum il vrei ca prieten iar mai tarziu cine stie ca ce.

| MihaelaDart a răspuns:

In liceu de profesorul de istorie a artei, nu numai mie, ci toate fetele din clasa il placeau. Pe vremea respectiva nu exista Facebook, desi relatia dintre profesor-elev era una foarte degajata, caci si el era la inceput de drum. A fost cel mai tare profesor in acea perioada.

| corbulalbrosu a răspuns:

Este absolut normal ca proful respectiv sa nu accepte cererea ta de prietenie trimisa pe Facebook din 2 motive obiective : fiindca esti eleva si in plus esti si minora. big grin

| Byb2001 explică (pentru corbulalbrosu):

Da si pe deasupra mai are si pe una de varsta lui si copil, Da mi ar place asa ca prieten nu mai multhappy

| Byb2001 explică (pentru corbulalbrosu):

Da e greu sa iti placa asa de un profesor si sa nu il poti baga in seama ca e mai marehappy

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

A făcut bine.

| CodrutElian1990 a răspuns:

De cate ori pui aceiasi intrebare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Proful de muzică era destul de draguț, daca e să recunosc, dar na aiaie rolling on the floor

| Aditu94 a răspuns:

Dragul tau profesor pe care ai pus ochii, probabil este barbat insurat cu copii, probabil are femeie si decat sa iti dea accept sa isi faca probleme, mai bine te ignora si pastreaza o relatie de tip Elev - Profesor, nici de cum altceva in privat sau ce visezi tu. Vorbeste politicos ca asta ii e educatia si ca asa trebuie.

| Jany123Jane a răspuns:

Eu am profesori care sunt mai mari decat mine cu vreo 6 ani, dar nu ii plac. Ii vad doar ca pe profesori, chiar daca arata bine.