| BeSmart17 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa vedeti o persoana care nu e ce pare a fi? Adica cu ceilalti se da draguta dar cu tine nu e asa deloc? Povestiti-mi niste situatii..multumesc

2 răspunsuri:
| Samariteanul a răspuns:

Pfff,abia acum ai dat de ele? Persoanele de genul asta exist peste tot, mai ales fetele.Sunt si baietii care fac asa, dar la fete e mai normal.De ex: Vorbeam cu un grup al prietenei mele si vormau si fetele alea cu mine, iar dupa ce a plecat prietena mea acasa alea nici nu m-au mai bagat in seama si eu le salutam si cand le vedeam prin scoala iar ele treceau pe langa mine fara nici o problema, iar cand m-am intalnit iar cu prietena mea au inceput sa vrbeasca cu mine ca sa o conving sa vina u ele la nu stiu ce spectacol...le-am trantit niste injuraturi si am plecat de acolo cu tot cu prietena mea ca nu puteam s-o las cu prefacutele alea.

| UsernameFemale a răspuns:

Buna! Nu iti voi da exemplele mele insa te pot ajuta cu un raspund vag din propria experienta.
Probabil si tu ai actionat asa, sa ignori sau sa nu iti placa de cineva si din acest motiv te porti diferit, mult mai negativ si urat cu acea persoana.
Asta este, asta este adevarul : Nu toata lumea te place si nici tu nu placi pe toata lumea.

Este un raspuns foarte evident. Bafta