| anamaria82726 a întrebat:

Vi s-a intamplat sa visati ceva grav doua seri la rand si a treia zi sa se intample? Nu stiu ce sa zic...nu stiu de ce s-a intamplat asta

4 răspunsuri:
| ANAHsneaman a răspuns:

Bună!
Nu tuturor li se întâmplă acest,, fenomen,,. Creierul e un organ foarte complex iar unele mistere nu ii pot fi elucidate.
Citisem un mic studiu în care spunea ca, în timpul zilei creierul aduna informații, iar in timpul nopții informațiile sunt puse cap la cap. Iar cum în timpul nopții creierul nu,, doarme,, informațiile se transfoa în vise. De aceea uneori avem cele mai ciudate vise.
Totuși studiul respectiv accentua faptul ca din cauza unor mici neliniști, îngrijorări, creierul e dispus sa caute soluții, iar acest lucru îl face prin vise.
Ori analizează unele acțiuni și premediteaza ce se poate întâmpla în viata reala, ori analizează și doar atât.
Acum lumea,, viselor,, e un subiect foarte sensibil de discutat... Mai poate interveni și credința (anumite previziuni ce ți le poate da divinitatea) e greu de explicat și foarte ciudat în același timp!
Sfatul meu e sa nu te mai concentrezi atât de mult asupra acestui subiect, întrucât nu cred ca vei reuși sa descoperi vreun răspuns elocvent!
Numai bine!

| CosminCD a răspuns:

Nu mi s-a întâmplat. Nu știu ce să zic. Nu prea cred în chestii de genul. În genera, visele de noapte vin din mulțimea grijilor. Cu siguranță că divinitatea poate să-ți transmită un mesaj prin vise, dar și Diavolul poate. Biblia afirmă că Dumnezeu oferă vise doar pentru a împlini o profeție sau ca omul respectiv să găsească adevărul. Diavolul, de altfel, îți oferă doar lucruri care țin de natura răului. În fine, e de discutat. Părerea mea. Îmi pare rău dacă a fost ceva grav și s-a întâmplat.

| SatraBenzbest a răspuns:

Poate fi o simpla coincidenta, depinde si de gravitatea situatiei.Si eu mai pateam chestii de genul, dar lucruri mici.Insa mama visaze intr-o seara pe un unchi de-al meu ca era sanatos si fericit, iar urmatoare zi aflam ca a murit unchiul meu

| osal a răspuns:

A fost doar o coincidență. Îți sugerezi să nu te mai gândești la asta.