| Deliaaa2003 a întrebat:

Vi s-a intamplat si voua sa suferiti dupa o anumita persoana dupa care sa dati peste un timp de alta mult mai buna cu toate ca in momentul respectiv credeati ca este imposibil?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Da! Am renuntat dupa 3 ani de relatie la o persoana foarte buna si iubitoare, dintr-un singur motiv: era gelos, dar nu regret deloc, am facut-o cu buna stiinta si ghici? Doar cateva luni mai tarziu am gasit pe cineva mult mai bun decat la ce am renuntat.
La momentul ala credeam ca o sa fie imposibil, dar uite ca, intotdeauna apar si lucrurui mai bune in viata, trebuie doar sa cauti!

3 răspunsuri:
| AlexSalling a răspuns:

Da. Mi s-a intamplat asta de zeci de ori, nu doar odata. Stii? Ii frumos sa uiti de acea persoana care te-a facut sa suferi, direct sau indirect si dupa sa cunosti pe cineva sau pe mai multe persoane, care sa te faca fericit.

| Sabou_Gabriel_1995 a răspuns:

Adeseori. E ceva normal, atunci când te desparți de cineva la care țineai enorm ( fie cel mai bun prieten sau persoana iubită ) ai senzația că nu mai poți face nimic, că ai pierdut totul, dar, viața merge mai departe, iar tu nu poți rămâne blocat in trecut, cu trebuie să traieşti în prezent.

| Dzm a răspuns:

Normal...daca primul te-a lasat înseamnă că Dumnezeu iti pregătește ceva mai bun...