anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodat sa treceti de la copil la adolesccent asa dintr`o data. si incepi sa realizezi ca nu esti cel/cea mai frumos/a, cel mai destept/a. nu mai esti asa perfect cum erai cand aveai 7 ani. ca lumea taa se schimba si nimic nu v-a mai fii la fel. realizezi ca ai nevoie de un prieten adevarat caruia sa-i inclini secretele tale. nu mai sunt prietenii cum erau inainte... ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| Lilik a răspuns:

laughing da stiu cum e... m-am si minunat "imposibil dom'ne adica eu chiar nu sunt perfecta cum credeam? nu sunt chiar asa de frumoasa? adica chiar exista oameni mai frumosi ca mine? woaaa" a fost un soc psihic. dar mi-am revenit. rolling on the floor

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu mereu am avut impresia ca m-am nascut dintotdeauna cu felul asta subiectiv de a fi.Si asta nu e neaparat un lucru bun, sau cu care ma mandresc dar e realitatea.Constat ca cu fiecare zi imi aduc aminte tot mai putine din copilaria aia pura atat de indepartatabatting eyelashes

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Păi normal toată lumea trece prin asemenea schimbări happy E ok stai liniştit.

| TeoPT a răspuns:

Pentru ♀ paramore❤➹❥

exista prieteni adevarati in care chiar poti avea incredere. chestia e sa ii gasesti.

| TeoPT a răspuns:

Acum pentru tine.

ai descoperit realitatea?sad e dura, stiu. laughing

| Vizitiul a răspuns:

Atata timp cat parintii nostri traiesc, cu toti suntem copii!
Lumea nu se schimba, ci propria-ti mentalitate, ceea ce este normal odata cu inaintarea in varsta. Vorbesti de prieteni adevari, eu merg pe mana familiei, unde cu totii ar fi normal sa gasim un prieten caruia sa ne "confesam".

| paramore a răspuns:

Eu niciodata nu m-am crezut ''cea mai'', mai critic lumea dar despre mine am o parere si mai proastastraight facesi nici nu sunt perfecta, niciodata nu am fost...si lumea mea se schimba continuu, d cand m-am nascut, asa ca deja m-am obisnuitoh go onsi am mai invatat ca nu poti avea incredere in nimenisad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc pentru. raspunsurihappy