Mă bucur pentru tine.
Uite eu am o ciudă. Anul trecut la mare mă plimbam eu cu ai mei, cercetam stațiunea cică. Și ajunsesem într-un loc uitat de populație, stingher și plin de țânțari. În timp ce părinții mei erau ocupați să bombăne ceva doar pentru ei în legătură cu vremea și cu starea lor de toată frumusețea, mie mi-a atras ceva atenția pe cer. M-am uitat și-am văzut steaua căzătoare. Le-am atras și lor atenția, timp în care am uitat de dorință. Am explicat noi despre cât de rar se întrâmplă chestiile astea și cât de buni sunt ochii mei, dar dorința mea s-a prăbușit odată cu steaua. Too late. ^.^
Eh, cine știe anul ăsta la mare. Siguuur nu mai uit.; x
Anul trecut am vazut o ploaie de stele.Eram cu toti prietenii, intinsi pe iarba pe la 3 noaptea, semiadormiti dar fericiti ca am vazut ceva ce poate nu vom mai vedea curand sau niciodata
Si eu am vazut cateva si mi-am pus dorinte dar de obicei cand cad stelele se spune ca moare cineva. E adevarat. Atunci cand a murit bunicul mamei, ea a vazut o stea cazatoare inainte sa isi dea sufletul :-s...
Nu stiu, stele cazatoare am vazut multe, dorinte mi-am pus... de fapt e cam mereu aceeasi si nu, nu se indeplineste.
Yep o data dar am pus o dorinta foarte mica :: si mi s-a indeplinit totusi era o dorintaa funda?
Poate cand eram mica, n am mai vazut de mult o stea cazatoare. Tin minte cand eram mica ma laudam ca mi am pus o dorinta, si daca ma intrebam cineva ce dorinta, ziceam nuuu zic, sa nu se mai indeplinestee.
Da. mi-am pus dorinta.nu sa implinit. dar ar fi mult prea tare faza! sa am eu atat noroc. oricum nu e prea tarziu... vara asta s-a intamplat de 2 ori. deci doamne astept. te rog frumos adauga si o masina daca nu e prea tarziu...