| ramona0506 a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa fiti dezamagiti de cel mai bun prieten? cum s-a intamplat? sau ati fost jigniti de cel mai bun prieten in public, nu intentionat?big grin

4 răspunsuri:
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu există aşa ceva ca cel mai bun prieten şi ai să-ţi dai seama şi tu în viitor de asta. Nu am fost jingită în public şi nici în privat. Ci din vorbă în vorbă a ajuns la mine şi persoana respectivă nu a avut cum nega, pentru că era adevărat. Dacă nu era intenţionat nu te jignea. Simplu. Baftă!

| fluturas a răspuns:

Mi s-a intamplat sa fiu dezamagita de cea mai buna prietena sau una dintre cele mai bune prietene si de un prieten foarte bun, dar i-am iertat pe amandoibatting eyelashes

jignita nu am fost big grin

| Nimic special a răspuns:

In public nu am fost jignita.
Am o prietena care tin foarte mult la ea mi-e ca o sora, e cea mai importanta pentru mine pentru ca am trecut impreuna prin multehappy.
Intr-o zi, nu am putut iesi afara cu ea, si seara cand a intrat pe mess am intrebat`o ce face, cum a fost afr fara minechatterbox, si ea avea l status webu, nu a vrut sa mi-l dia si imi raspundea cu fundu`.
M-am suparat tare:-tongue.
A doua zi si-a pus la status ceva gen "Prietenie in languri. nu merita sa crezi in...chatterbox [nu`mi mai amintesc:d], si m-a bagat in seama si am intrebat daca mai sunt suparata pe ea si i-am rasp ca nu! In seara aia cat am plansblushing, m-am trezit cu ochii :-s...
Acum nu mai suntem ca inaintea dar ne intelegem binestraight face.

| Fifylici a răspuns:

Daaa.Am simtit ca pica cerul pe mine atunci cand mi-am dat seama cum s-a folosit de mine pentru a ajunge in varful clasamentului.Am ajutat-o fara sa i cer nimic in schimb si as facea-o neconteniit.Se folosea de mine si de numele meu pentru a intrat pe sub pielea celorlalti sa para ea cea mai tare din parcare, iar cand s-a vazut ea cu sacii in caruta nu a mai avut curajul sa ma priveasca in ochi.Am vazut-o de atatea ori barfindu-ma sau insirand pe al altii lucruri neadevarate despre mine dar mereu am trecut cu vederea sperand ca isi av da seama ce face.
Dar chiar daca s-au intamplat atatea tot prietena mea buna a ramas ne-am iertat reciproc si amandoua am avut cateceva de invatat din asta si daca nu as fi iertat-o cum as mai fi putut eu sa merg inainte si sa dau nas in nas cu ea si mai ales sa pot spune ca adevaratul prieten nu iti trece nimic cu vederea dar iti iarta totul.