Cred ca oricui i s-a intamplat asta. Lasa timpul sa rezolve problema, sa te ajute sa treci peste.
Cu unii rad impreuna de mine, pe altii ii ignor, de la unii o primesc ca o critica constructiva samd. Nu vad de ce m as supara, ca daca as da atentit la toti...
Da, mi s-a intamplat de foarte multe ori. Cum am trecut peste? Am inceput sa ii urasc si mi-am facut o "to kill list", si am inceput sa ii evit, ca sa nu se mai intample.
Da, nu am trecut peste ci din contra, am ținut cont de fiecare cuvânt spus și la momentul potrivit le-am întors pentru ca nu se poate ca noi sa fim prosti în tot și ceilalți deștepți în tot, fiecare are plusuri și minusuri și atunci cineva le scoate minusurile în evidenta. Nu prea le place.
Dacă reușești sa faci asta, te asigur ca o sa ai liniste.
Tuturor ni se intampla.M.am pisat pe mortii lor si am trecut peste.Cu astfel de persoane nu are rost sa faci prea multa risipa de oxigen.
Da, au ras, m-am simtit prost, a trecut. aia e. eram afectata pe moment, dupa trecea. stii vorba aia "viata nu consta doar intr o scoala generala". ceea ce incerc eu sa spun e ca fazele astea sunt trecatoare, aia e, trebuie sa acceptam ca sunt si oameni prosti, dar noi sa ne vedem de ale noastre. sa le dam un rekt daca e cazul si in mare parte cei care comenteaza despre tine iti sunt inferiori, si sa mergem mai departe
florina_9096 întreabă: