Daca nu mai ai nicio sansa de impacare cu ele, incepe sa practici un sport sau orice alta activitate care iti place, asa vei cunoaste persoane noi, iti vei face prieteni noi. Este o solutie buna zic eu poti sa incerci pe la Cercetasi
Sunt foarte sigură. Nu pot explica aici din a cui vină şi de ce.
Sa zicem, le-ai pierdut si a fost vina lor, bun, asta reprezinta un motiv pentru care sa te doara-n cur de ele, nu? Daca le pierdeai din vina ta intelegeam, te mustra constiinta, dar asa, asa stii ca nu te meritau?
Stai tu calma, se zice ca "nimeni nu e de neinlocuit". Mai ales niste prieteni. Te descurci ca esti fata mare.
Mulţumesc, chiar m-ai făcut să zambesc . Doar că ştii, uneori ai nevoie de cineva care sa te asculte şi de multe ori speri la cineva care să nu te cunoască şi să nu aibă motive să te mintă. În momentul ăsta de exemplu chiar am nevoie de cineva să-mi fie alături.
Ma bucur ca am reusit asta. Eu, in general, fac oamenii sa plangam nu sa zambeasca
Probabil ca ai dreptate, probabil ca cineva trebuie sa te asculte, de aceea cred c-am inceput eu sa vorbesc singur
Nici eu n-am prieteni, dar eu nu dramatizez. Daca ar fi sa imi fac griji pentru orice persoana care nu merita atunci unde as ajunge? Cica "zambeste, maine va fi mai rau". Asa si-n cazul tau, vor exista clipe mult mai grele decat asta. Gandeste-te ca la un moment dat iti vor muri parintii, pe ei nu-i mai poti inlocui, dar prietenii da. In plus, se zica ca "un prieten adevarat nu te paraseste niciodata". Atunci, ei de ce au facut-o? Nu inseamna ca nu erau prieteni? Acum depinde si ce intelegi tu prin acest cuvant, prentru mine "prieten" inseamna mult, foarte mult. Poate daca as da aceeasi valoare termenilor precum dai tu atunci poate as avea si eu prieteni, dar eu nu consider pe oricine prieten. Am avut fete pe care le-am placu sau m-au placut, dar cu care n-ama vut o relatie si astfel am decis sa ramanem la statutul de "prieteni". Priteni pe naiba, inca vorbesc cu acele persoane, dar nu le consider prieteni. Ma rog, nu stiu ce urmaresc eu prin povestioarele astea, nu stiu nici cat sens are ceea ce zic. E 2 juma' noaptea, daca nu-s coerent, am o scuza
Ma bag la somn, daca mai doresti vreuns fat cretin de-al meu ma gasesti tot pe aici, dar maine (de fapt azi ca doar e trecut de 12). Eh, noapte buna si zambeste, ca doar maine va fi mai rau, nu?
Nu am de vreo 2 ani, dar daca stau sa ma gandesc nu cred ca am avut vreodata ca toti erau curve cu 2 fete.
" uneori ai nevoie de cineva care sa te asculte şi de multe ori speri la cineva care să nu te cunoască şi să nu aibă motive să te mintă", cred ca de aia si intru pe un site ca asta, ca in relaitate nu prea imi batt capul cu oameni in general ca "consider ca nu se merita, dar aici macar mai zici una alta, dar nu ai pretentia ca sa te mai bage in seama ei dupa. stii ca vb putin si dupa e foarte posibil sa uite de tine, dar macar stii dinainte si nu ai nici macar un motiv de suparare, pe cand in realitate te astepti sa te mai stie a 2 zi, dar nu o mai face nimeni.
Eu îmi doresc să am persoane langă mine in care sa am incredere si ele să aibă în mine..imi place să dau sfaturi şi să ascult... in schimb eu nu primesc asta niciodată în schimb.
Ca oricare alta persoana, dar daca e ca mine, sa ti se dea peste nas de n ori, inveti sa nu iti mai pese de nimeni, ca nu se merita. oricum, fiecare e pentru el, vb cu tine cat crede ca esti interesant dupa se duce la altul si altul, si prefer sa nu pierd timp cu "prietenii"
Mie mi s-a întamplat să am o relatie de 1 an si 5 luni. După ce ne-am despartit, toate prietenele mele au sărit pe EL. Oficial, eu nu mai am nici măcar o persoană aproape.
La mine dupa o relatie mai bine de 3 ani, ea a plecat in alt oras ca avea facultatea care vroia si nu am putut merge (nu e ca ne-am certat batut etc) a fost de comnudeacord, toti "prietenii" mei din partea ei, numai stiau sa dea buna ziua. deci..lumea e o curva si trebuie tratata ca atare.
E naspa sa-mi spun povestea aici, poţi lasa un id de mess * gen cine mai foloseste mess-ul acum* sau fb sau ceva?)
Stiu cum e...nu in totalitate dar stiu. E omenesc ca dupa un timp, dupa ce te maturizezi sau dupa ce mergi mai departe in viata sa te schimbi sau sa.ti gasesti alti prieteni si sa-i uiti pe cei vechi.Asa sunt toti, cred. Si eu am avut o "cea mai buna prietena" dar dupa ce am trecut la liceu am devenit doua necunoscute si stii de ce? pentru ca acele persoane sunt inutile in viata ta si te-au folosit doar. Nu trebuie sa fi trista din cauza asta, ba din contra trebuie sa zambesti ca ai scapat de prietenii inutili. Si stiu ca e greu sa fii singur, poate te poti intelege cu mama ta sau cu sora ta, dar cel mai bine trebuie sa.ti gasesti o "sora" adica o prietena foarte buna cu care sa ai multe in comun si sa fi sigura ca nu te-ar lasa niciodata, dar e cam greu sa gasesti astfel de prietene. Incearca sa socializezi mai mult si sa cunosti persoane noi..asa e cel mai bine. Zambeste!
Buna,
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
OanaMariaG întreabă:
anonim_4396 întreabă: