| Pascuraz a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti ca nu aveti pe nimeni langa voi, sa strangeti atat de multa iubire si pofta de a darui tot ce aveti mai bun in voi pentru o relatie? Mie da! dupa 6 luni de asteptari si N incercari care s-au dovedit nefunctionale...In urma cu aproximativ o luna am cunoscut o tipa, a fost dragoste la prima vedere.Am simtit ca ea este tot ceea ce am nevoie in viata mea, am iesit, am vorbit, ne-am sarutat, am petrecut 3 saptamani de zile aproape non-stop impreuna, dupa care mi-a marturisit ca nu poate trece peste fosta ei relatie. ( o relatie care s-a terminat in urma cu un an, o relatie care nu i-a facut decat rau, bataie, injurii, inselat, etc. si cu toate astea el a fost primul barbat din viata ei) I-am oferit incredere mea, si toata rabdarea de care avea nevoie, nu am grabit lucrurile, am petrecut mult timp impreuna(singuri) nu am atins-o cu un deget, au fost decat sarutari si imbratisari, atat! Am comunicat foarte mult, am ascultat-o si am sprijinit-o moral cu fiecare ocazie care am avut-o, iar cu toate astea eu simt ca ii este teama de o noua relatie, simte ceva pentru mine... din imbratisarile ei simt ca e mult mai mult decat o prietenie, ne mai furam cate un sarut din cand in cand urmat de cate un suspin foarte profund, ce sa fac? O vreau in viata mea!

ps: Am 24 de ani iar ea 23, va rog, nu o luati ca pe o gluma, de 1 saptamana sunt intr-o imensa depresie.nu stiu ce inseamna mancare, somn, iar cu job-ul o duc din ce in ce mai rau.ma afund din ce in ce mai tare in probleme

1 răspuns:
| just4you_4950 a răspuns:

Cam complicaaat...pai, de-as fii in locul tau, as vorbi cu ea, si daca lucrurile stau cum zici u, adica daca are incredere in tine si va cunoasteti cat de cat, posibil sa-ti dea o sansa... oricum, ai grija mare, probabil ca e sensibila acum:d