| Lacrymosa a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti o bataie usoara pa umar iar cand va intoarceti sa nu vedeti pe nimeni sau sa auziti clopote de biserica in mijlocul pustiului sau sa va doriti ceva extrem de mult iar a doua zi sa se intample sau sa convingeti oamenii sa faca ceva privindu-i insistent de la departare sau sa gasiti frecvent bani pe jos? Va rog nu radeti de mine! Ma simt foarte ciudata si singura...

Răspuns Câştigător
| KimBianca a răspuns:

Da am patit straight face. adica mai putin faza cu clopotele,in schimb am avut parte de alte experientse ciudate si inexplicabile. de multe ori mi-am dorit ceva extrem de mult dar nu primeam chiar a doua zi dar in scurt timp ^^. Si cu privitul` insistent, la mine merge de multe ori. Nu ai de ce sa te simti singura, probabil ai prieteni in jurul tau. uneori si eu ma simt singura straight face desi am prieteni si mai ales doua bf care sunt langa mine tot timpu`, dar asa ma simt. si icnerc sa ma refugiez in ceea ce imi place cel mai mult si ma simt mai bine big hug

2 răspunsuri:
| Lacrymosa explică:

Mersi mult pentru raspunsuri! Da am destui prieteni dar simt ca nimeni nu ma intelege, nimeni nu gandeste ca mine... in fine mersi inca o data:*

| asdfghjkl24 a răspuns:

Si eu mi-am dorit ceva extrem de mult si mi s-a intamplat nu e ceva de care sa-ti faci griji dar faza cu clopoteleoh go on nu prea o inteleg In rest e OK:*.Nu te sperialove struck