Da mi s-a intamplat, dar nu eram deprimat si fara chef de nimic la trezire . Dar cateodata ma gandeam ca ar fi super ca sa zicem dupa ce mori sa visezi de asta si sa continui cumva sa traiesti in vis... desi nu e posibil fiindca visul e o actiune a creierului iar creierul moare si el .
Nu e nimic de facut, visele sunt si o sa fie cel mai greu de explicat fenomene.
Da, mi s-a intamplat o singura data. Eram mai mica si am visat ca baiatul pe care il placeam foarte mult vroia sa ma sarute, si fix cand s-a apropiat de mine a sunat alarma.
Cand m-am trezit tin minte ca imi dadusera putin lacrimile si mi se stricase toata ziua pentru ca stiam ca niciodata nu o sa ma sarute acel baiat.
Daca esti deprimat/a din cauza asta, gandeste-te ca sunt doar vise, nu ai cum sa le indeplinesti dar poti sa speri ca se vor intampla si cine stie ce se poate intampla pe viitor. Bafta si nu mai fii suparat/a!
Lol sunt atat de multi inteligenti aici?)))))))) declar inca o data ca sunt de acord cu ziua prostului internationala frate scrie ce visezi intr-un jurnal nu mai umpleti de pomana spatiul virtual cu intrebari cretine pentru ca riscati sa va creati plagiatori de prostie si e dureros sa vezi cu se raspandeste prostia.
Da sunt chiar atat de multi inteligenti aici dar pacat ca ai venit si u..sa te dai mare..si sa comentezi. Daca nu-ti convine intrebarea de ce ai raspuns? Pai bine-nteles ca esti de acord cu ziua prostului internationala deoarece....deoarece..ma-ntelegi nu?! Referitor la spatiu virtual..fiind spatiu virtual e infinit da? deci au loc si intrebarile cretine cum le numesti tu. Si inca ceva 1954 ala daca e pus la vrajeala e okey.dar daca e pus in serios si ai ca nu pot sa zic aveti, dupa raspunsu dat, pacat ca e asa. Sincer ma asteptam la un copil de 13-14 ani sa comenteze la intrebare nu la un om in toata firea. aaa si inca ceva ai raspuns la intrebarea asta cu raspunsu dat pentru ca te crezi prea destept dar nu esti crede-ma doar te dai. Daca ai fi te-ai fi abtinut si ai fi ignorat. Oameni inteligenti ignoara prostia. Puteam si eu sa te ignor in cazu de fata dar am vrut sa-ti demonstrez ca nu esti cu nimic mai presus ca noi. Data cevine gandeste inainte de a actiona.
De multe ori
Mullllteeee
Pai eu am avut odata un vis superb
Era tot ce mi-as putea dori vreodata sa se intampla
Cand m-am trezit am incerct sa il continui dar nu am putut
M-am gandit la visul asta cam vreo 7 -8 zile
Apoi mi-a trecut
Si am mai avut vise frumoase
( dar eu nu visez chestii de fete, gen. Ingerasi... flori, iepurasi )
Eu sunt un fan imens al anime-urilor
Am visat ca personajul meu preferat ( Zero Kiryu din Vampire Knight m-a muscat de gat )
Ce nebuna sunt!
M-am gandit la visula sta o gramada de timp
Bine dar... tu ce vis ai avut?
Hmm. unul mai ciudat. Am visat dar numa o secventa ca am vazut o pereche de slapi (care-mi plac mie mult) rupti. Iar apoi logic m-am intristat in vis. In continuare am visat ca is cu o fata(fosta prietena intr-o baie mai mare cu mai multe compartimente(bai mai mici) si noi to tincercam sa gasim un loc(baie mai mica) in care sa fim noi 2 ne mai urmareau vreo 3 persoane. In momentul cand am gasit baia pefecta am inceput ''treaba'', cand sa ajungem la nasture m-am trezit. Urat rau frate. Urat vis..adica frumos dar urata trezirea. Asta cu fata hai ca-mi trece ma int cu alta si e realitate ce dracul. Dar faza imediaty urmatoare e ca eu dupa ce ma trezesc ma ridic si merg sa ma uit pe geamu din bucatarie..cand am iesit din camera erau slapi respectivi chiar la iesire din camera parca ma asteptau..Asta m-a socat..si nici aucm nu-mi vine sa cred ca nu-s rupti. )
Tocmai m-am trezit si voiam sa iti spun ce vis am avut azi noapte
" Eu eram la scoala ( daaa partea asta a fost mai ciudata - am visat ca domnisoara de romana mi-a furat sandwich-ul si a inceput sa il manance )
tata m-a chemat acasa dar eu nu am vrut am luat-o pe alt drum si am nimerit undeva
A venit fratele meu ( care se crede destept si cauta mereu o logica la toate ) si prietena ( mda se putea si fara ea) dupa mine
Atunci am descoperit ca in rudele noastre era un virus care le facea sa ucida
Semanau cu niste zombi si ii recunosteai dupa un colac de salvare pe care il tineau cu ei
Singura sansa era sa ii omori si ei se transformau intr-o bila colorata pe care o puneai intr-un aparat si ne aduceau rudele inapoi
asa stransesem cam o gramada mai aveam vreo 3
Am inceput sa cautam ( fratele, prietena si eu ) cand o vedem pe strabunica mea de 80 de ani
Ma duc la ea incep sa o alerg si sa o bat ( alerga destul de bine. de abia am prins-o )
Si fratele meu a gasit o foaie pe care scria, ca, cea mai proasta cale de a opri un zombi era sa il alergi si sa-l bati
M-am speriat pentru ca tocmai asta facusem si am inceput sa alerg
Bunica ma alerga eu fugem intorceam capul o vedeam fix in urma mea
Incep sa ma rostogolesc pe pamant o vad ca vn spre mine eu incep sa ma rog, vedeam ca nu mai am nicio sansa de scapare cand imi vine o idee
Mi-am dat seama ca e un vis si chiar cand s-a aplecat asupra mea eu m-am trezit
Uf.
Si s avezi, am visat asta pentru ca surorile mele se uitau la un film de groaza in camera mea ( Cine se uita la un film horror la 8 dimineata?!
Cum ti-am zis, am numai vise ciudate
- Am visat ca ma urmareau zebre
- Ca au venit extraterestri si semanau cu pepe
-ca aveam o casa din sticla albastra
- ca mergeam pe strada si gaseam pietre pretioase pe jos
- ca ma urmareau varcolaci
- ca zombi i-au scos mamei inima si o mancau in fata mea
Si ultimul este preferatul meu
- m-am gandit toata ziua " eu nu am sarutat niciodata pe nimeni ( inca) m-am gandit m-am gandit si noaptea am visat ca mergeam pe strada vad un baiat dragut chiar viz-a-viz eu hotarata ma duc la el il sarut, si plec
p. s. ma enerveaza TPU ca nu pot sa pun puncte de suspensie