Buna :]
Mereu, cand mi-am dorit ceva, am facut tot ce`am putut sa reusesc, si chiar am reusit ^^.
Nu conteaza care a fost "visul meu ", conteaza ca tu poti face orice daca iti propui sa o faci. :]
Trebuie sa ai curaj si sa depasesti orice obstacol iti iese in cale. Niciodata nu renunta si fa tot ce poti pentru a castiga ^^
Succes :3
Da... acum cateva zile. Am ramas fara bani si trebuia sa merg la ziua de nastere a unchiului meu si a verisorului. Am bagat un bilet la pariuri sportive cu 5 lei si am castigat incat am putut merge la ziua de nastere a celor 2. Am sperat sa castig acel bilet si m-am rugat sa-l castig si l-am castigat
Da. Mi s-a intamplat. Iti relatez doar o intamplare: eram la lucru si la facultate cursuri la zi. Aveam un job mai flexibil si faceam naveta intre faculta si servici.Venea sesiunea de vara si aveam examen la o materie foarte grea, in volum imens si pentru mine detestabila. In plus, proful era un tip dur si ma luasem cu el in gura la o chestie. Nu aveam decat o duminica la mijloc sa invat vreo 300 de pagini de Teoria Literaturii. M-am apucat de treaba, macar minimul din cat se poate. Ma gandeam ca daca trec examenul e chiar minune de la D-ZEU. In final am luat 10 si am realizat ca proful e un tip ok. Sever, dar nu tampit. A fost si foarte etic, in sensul ca n-a ramas ranchiunos de la acea discutie in contradictoriu avuta cu el la curs. Si de fapt am reusit sa vad ca proful e dur pentru ca multe fufe nu invatau nimic, cautau sa se dea la el (arata foarte bine tipul) si il agasau cu aerele lor de vedete.
IzvorulDeIntelepciune întreabă: