| azzzzorrel a întrebat:

Vi s-a intamplat vreodata sa va placa o fata pe care nu ati vazut-o(fata in fata)doar din poze si sa nu fie nici din orasul vostru...astept raspunsuri si adaugare la prieteni...va rog...

Răspuns Câştigător
| Marry:X a răspuns:

Buna. Da stiu senzatiahee hee, numai ca eu sunt fata. Pai eu zic ca aia nu e iubire adevarata, ci doar o senzatie de simpatiebatting eyelashesDar daca si ei ii place de tine, faceti cumva, vedeti-va si mai discutatihee hee. Succes. Pa pa

8 răspunsuri:
| sHock a răspuns:

Poate sa-ti placa ..chiar daca ai vazut-o numai in poze dar asta nu inseamna ca iti va placea si cand ai s-o vezi si fata-n fatatongue
Mi s-a intamplat si mie(de un baiat).
E normal sa-ti placa daca arata bine in poze.

| tzutzi a răspuns:

Pai in cazul meu a fost un baiat... da mi s-a intamplat, am stat cu el pe mess 4 luni de zile, dar acel baiat a fost in orasul meu dar a plecat si timp de 2 ani nu l-am mai vazut, dar cu toate astea am stat cu el vazandu-l doar in poze...au trecut 5 luni de cand nu mai stau cu el dar nici nu l-am mai vazut de aproape 3 ani

| Mihaic93 a răspuns:

Da, mi s-a intamplat si mie, nasol nu?

| Yly a răspuns:

Da.am patit si eu sa-mi placa de un baiat de pe net.ne-am vazut.si am stat impreuna 2 saptamana--si apoi el a facut o prostie si ne-am despartit.
Au mai fost si cazuri frumoaselaughing.deci da.incercati sa va vedeti. poate iese cvwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi s-a intamplat asa ceva ( sa ii plac unui baiat de mine din poze blushing)... mi se pare ca e o tampenie sa iti plac de cineva doar din poze asa ca nu ma stresez la faze din astea laughing

| gaby_2002 a răspuns:

Da mi s-a intamplat si intr-o noaptea am vazut un meteorit in cadere... mi-am pus o dorinta sa fiu langa aceea persoana... dupa care am pus mana pe telefon l-am sunat pe Mefisto si i-am zis ca imi vand sufletu` daca ma lasa sa stau o noaptea cu fata aceea.Si ce crezi smug a mers rolling on the floor

| ..somebody.. a răspuns:

Inainte sa mi se intample mie credeam ca e o prostie dar nue :X:X:X am vb cu cineva pe mess vreo luna doua aproapee in fiecare zi si dupa cateva zile l-am placut si inainte sa vad o poza cu el. cand ne-am intalnit insa nu am mai avut curaj sa ne vorbim pentru ca suntem amandoi f rusinosi. deci sa crezi in aceasta dragoste. pana nu ti se intampla nu crezi :X:X nici eu nu credeam inante

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu tu poti sam zicicum sa cuceresc o fata de 10 ani