Salut. faza e ca, in timpul somnului, o parte din creier se relaxeaza, insa subconstientul nu. el se floloseste in general fie de cele mai mari temeri ale tale, fie de evenimente care s-au intamplat de curand si care au lasat urme apoi creeaza imaginile din vis si face legatura cu alte evenimente asemanatoare. gandeste-te doar ca subconstientul retine niste detalii pe care tu nu le-ai luat in considerare. dupa mine, el stie tot. ce a fost si ce va fi. se spune ca iluminatii isi puteau controla subconstientul si ca erau a tot stiitori. o alta explicatie ar fi cea a universurlor paralele... ci ca noi calatorim dintr-un univers in altul si nu ne dam seama. si ca traim aceleasi experiente din nou si din nou. un fel de dejavou.
Eu spre exemplu odata am visat ca am cistigat la loto, am visat chiar ca ii aratam fratelui numere castigatoare, in aceiasi saptamana am jucat la loto, memorizasem doar 4 numere din 6, dar culmea nu am cistigat nimic :d, in orice caz visurile sunt o functie normala a creierului asaca e totul cool!
Buna! si mie mi s-a intamplat dar nu stiu cum sa iti explic; eu cred ca atunci cand visezi sa iti ramana in memorie dar sa nu iti dai seama si cand vezi acel lucru sa til amintesti.