anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vi s-a spus vreodata ca sunteti lipsiti de suflet? Daca da, cu ce ocazie?

V-a deranjat acest lucru?

Mie mi-s-a spus de cateva ori si m-a durut foarte mult eu fiind chiar o persoana sufletista sad

Răspuns Câştigător
| R0MW4LD a răspuns:

Faptul ca te-a durut, intr-adevar denota ca ai suflet. Ca sa eviti pe viitor asta evita compania unor astfel de persoane si cauta persoane care au ceva in comun cu tine si te accepta asa cum esti. Cat despre cei ce au spus asta: ''*** them all!'' Mult succes!

6 răspunsuri:
| CristiB93 a răspuns:

Nu mi s-a intamplat, dar stiu ca e naspa, dar daca ti s-a spus probabil ca asa ai parut, fara ca tu sa iti dai seama si de asta te surprinde, ai facut ceva ce a deranjat pe cei ce ti-au spus asta.

| EnvyU a răspuns:

Pai daca mi s-ar fi spus chiar de cateva ori eu as incepe sa imi revizuiesc anturajul sau pe mine.

Nu mi-a zis ca nu am suflet dar mi s-a spus ca sunt foarte rau si imi place sa fac lumea sa sufere dar asta a fost de mult si a fost adevarul.

| RockNbeer a răspuns:

Mi s-a spus de multe ori,mai ales cand port discuti cu "printese" si sensibili, eu avand un mod mai diferit de a percepe lucrurile din jur, iar cand incerc sa le deschid si lor ochii, asta la cererea lor, se considera jigniti.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

De obicei, sunt un om sufletist, dar NU mă deranjează DELOC judecățile la care ajung unii oameni, concluzii luate într-un impuls de moment. Cei care recurg la astfel de gesturi, o fac de… ciudă pentru că sperau să obțină "ceva" din partea ta. Dacă nu obțin, recurg la astfel de reproșuri copilărești… Trebuie să fii puternică. Eu nu iau în considerare decât vorbele oamenilor care au într-adevăr... valoare.

| Iubibilăă a răspuns:

Nu mi s-a intamplat
Cand o persoana spune asta, inseamna ca ai suparat-o rau.
Fii mai buna data viitoare.
Pa, pa.

| Mariaaa234 a răspuns:

De obicei se intampla atunci cand gresesti!+superi pe cineva drag tie!