| i.love.me a întrebat:

Vi se intampla sa nu faceti anumite lucruri doar din cauza faptului ca nu va simtiti bine in compania anumitor persoane? sau vi se intampla sa va simtiti urmariti de anumite persoane de care chiar nu va face placere sa purtati conversatii sau doar sa se uite la voi?

5 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu.In general evit compania persoanelor care nu imi plac, dar asta nu inseamna ca daca eu nu plac pe cineva automat le spun prietenilor mei chestii inventate despre el doar ca sa nu ii placa si ei. E penibil.Fiecare are simpatii si antipatiiwinking

| asdgfhresry a răspuns:

Uneori. Dar incerc sa nu bag de seama.

| Crs a răspuns:

Da. Mie daca nu imi place companie unei anumite persoane, ori o evit si ii dau de inteles sa ma lase in pace, ori daca nu intelege ii spun in fata!

| anku_4442 a răspuns:

Da mie personal mi se intampla. Pur si simplu daca sunt suparata, nu il/o suport sa il vad in preajma mea. Orice fapt al sau ma deranjeaza e normalhee hee cred eubig grin Daca ma priveste incerc sa ii evit privirea sa se uite pana la urma...nu imi pasawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. Niciodata nu ma las intimidata sau rusinata de persoanele a caror atitudine nu este pe placul meu. Eu sunt aceeasi cu prietenii, cat si cu cei pe care ii agreez ma putinwinking.

Sa fiu urmarita de anumite persoane... da! Si inca de cate ori:. fata, vezi ca daca iti dau acum una, cazi cu capu`n wc(asta cand ma duc si inchid fraierele in baierolling on the floor si pe urma se tin dupa mine) sau cand ma cert cu cineva, am obiceiul de a nu mai raspunde persoanei respective si de a-i face in necaz, si se tine dupa mine. poate imi dau si vreo unarolling on the floor, dar mie imi place asa :X:X.