Nu.In general evit compania persoanelor care nu imi plac, dar asta nu inseamna ca daca eu nu plac pe cineva automat le spun prietenilor mei chestii inventate despre el doar ca sa nu ii placa si ei. E penibil.Fiecare are simpatii si antipatii
Da. Mie daca nu imi place companie unei anumite persoane, ori o evit si ii dau de inteles sa ma lase in pace, ori daca nu intelege ii spun in fata!
Da mie personal mi se intampla. Pur si simplu daca sunt suparata, nu il/o suport sa il vad in preajma mea. Orice fapt al sau ma deranjeaza e normal cred eu Daca ma priveste incerc sa ii evit privirea sa se uite pana la urma...nu imi pasa
Nu. Niciodata nu ma las intimidata sau rusinata de persoanele a caror atitudine nu este pe placul meu. Eu sunt aceeasi cu prietenii, cat si cu cei pe care ii agreez ma putin.
Sa fiu urmarita de anumite persoane... da! Si inca de cate ori:. fata, vezi ca daca iti dau acum una, cazi cu capu`n wc(asta cand ma duc si inchid fraierele in baie si pe urma se tin dupa mine) sau cand ma cert cu cineva, am obiceiul de a nu mai raspunde persoanei respective si de a-i face in necaz, si se tine dupa mine. poate imi dau si vreo una, dar mie imi place asa :X:X.
anonim_4396 întreabă: