Imi placea de Robert Pattinson mai demult.
Aveam un poster cu el pe tavan
Dar fireste...imi placea numai de personajul din twilight
Si tente de vampir am.Cand e luna plina nu pot dormi noaptea
Mie unul mai de mult imi era frica de vampiri, vraji, strigoi, asta pana cand m-am imprietenit cu o fata care era satanista, nu stiu ce m-a atras la ea, dar ceva m-a facut sa intru in vorba cu ea, iar acum desi am 18 ani nu imi e frica de vampiri, ci ii ador, mergem seara mai multi prieteni in cimitire si ne jucam de-a-v-ati-ascunselea... e distractiv
Da imi plac si normal ca as vrea sa fiu unul dintre ei, sa ii pot controla pe altii, sa stau in intuneric cine nu viseaza asta?
Eu sunt inebunita dupa ei si chiar as vrea sa fiu una dea lor dar din pacate me net gasesc niste chestii care nu ma transforma daca stiti alte feluri de raspunsuri(in afara de candelute lumanari etc.)va rog mult sa imi spuneti!
Hey buna.si eu sunt o pasionata de vampiri imi plac mult mi-am cumparat si colti am luat si volumul de carti...Vampiri sudului de Charlaine Harris...mie mi-a placut mult din seria asta vol 1 Morti pana la apus:X :*. amm sper sa iti poti lua si tu cartea sa vezi ce frumoasa ii te pup succes in cautarea vampirilor cea ce fac si eu de ani buni nu am gasit nici unul
Hei, daca gasesti unul vreau si eu sa-l cunosc, de mult timp incerc sa devin unul. SUCCES!
Dece mi-ar place sa fiu una de a lor? Ei bine niciodata nu mi-am pus intrebarea asta, dar sincera imi plac lucrurile astea, imi place sa vorbesc despre Satana - Dracu - Demoni - Vampiri - ma tenteaza foarte tare intunericul sa fiu o persoana gotica si da Vampirii mi se par super si as face orice sa pot deveni una de a lor
Bine intales nu mi-as rani familia
Eu ador vampiri asa ca am adoptat aproape tot stilul lor de "viata", stiu totul despre ei nu doar mitur ci si povesti reale asa ca daca aveti vreo nelamurire puteti sa ma intrebati.
RazvanCazan întreabă: