Nu.Mi se pare chiar ok,cel putin de poza aia e imbracata dragut, decent
Tocurile NU te fac pitipoanca. Purtate cum trebuie,sunt un simbol al elegantei. Iar extensiile de unghii [presupun ca te referi la unghiile cu gel? sau alea false?] sunt pentru cele carora li se rup foarte usor unghiile.
Sper ca te'ai lamurit Ar trebui sa vad mai multe poze ca sa'mi dau cu adevarat cu parerea, dar nu, nu pare.
@Annaaanne: a 6a de fapt am mai evoluat 12 ani aproape 13, dar asta nu conteaza. Tot nu inteleg ce e rau la tocuri sau la unghiile cu gel Si nici nu vad ce e de pitipoanca in poza aia, poate'mi explici si mie.
Cred ca nu sti cati ani are fetita asta Kenny. E clasa a 5a! deci are 11 ani, daca nu si 10. Nu crezi ca la varsta asta trebuie sa aiba alte ocupatii decat mersu pe tocuri si purtatu de unghii cu gel?!
Sigur ca explic:* ideea e ca toate au timpul lor. Daca se machiaza de acum, merge pe tocuri si isi pune unghii false la 12 ani, la 18 ce o sa mai faca, pur si simplu mi se pare muult prea devreme. Eu am adaugat-o la prieteni. In poza de profil arata ok, pare de 16 ani de aia spuneti toti ca nu e pitipoanca. Dar uittati-va la celelalte poze sa vedeti ce copila este si apoi imaginativ-o cu tocuri si unghii falsee sa vedem daca va mai place. Asta era ideea:*