| mirelgmm a întrebat:

Vi se pare ceva normal ca o fata de 14 ani sa aiba prieten?
sora mea' se apropie de varsta aia si nu stiu daca sa o las sau nu?hee hee

12 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Nu e nimic anormal. Depinde insa de felul in care ar decurge o astfel de relatie. In zilele noastre multe relatii tind spre o directie superficiala. Daca sunt sentimente implicate de ambele parti nu vad de ce ai fi impotrica. Ar fi bine sa arunci insa o privire parinteasca. Nu te implica direct dar incearca sa intervii pasiv in unele locuri.

| Silvia a răspuns:

Da, e normal.happyMulte fete de 14 ani au prietenhappy.

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Ar fi bine sa o lasi pe ea sa decida cand e cazul sa aiba prieten sau nu.Adica.pune-te in pielea ei.Cum ar fi sa iti zica cineva :"acum nu ai voie sa ai prieten"sau "acum ai voie sa ai prieten". Nu pune monopol pe sora ta.La 14 ani cred ca este destul de matura sa ia deciziile singurahappy.

| liveincolors a răspuns:

In ziua de azi, e ceva normal. Atata timp cat nu se depasesc limitele prieteniei de la varsta de 14 ani, e ok.

| gabriela007 a răspuns:

Da, mi se pare destul de normal sa aiba un prieten la varsta asta, mai ales daca cei doi sunt apropiati. Daca chiar sunt, nu cred ca ar fi bine ca tu sa intervii mult, sau cine stie sa-i spionezi, caci avd ca esti grijuliewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Allegria a răspuns:

Uraaat laughing
esti cam stricta cu ea, nu crezi?
la stadiu` de prieten zic eu ca e bine.

| GrigoreVarlam a răspuns:

Ia pune-te in situatia eibatting eyelashes, si o sa afli raspunsul big grin laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti paznicul ei?winking Are 14 ani, are ceva ani. Nu mi se pare normal sa aiba prieten dupa placul tau. Tie ti-ar conveni sora mai mare sa-ti faca intalniri cu prietenele ei>?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este normal

| T!mea a răspuns:

La varsta de 14 ani cam toate fetele au sau avut deja un prieten

| mczenul a răspuns:

E normal sa aiba prieten la varsta asta atata timp cat nu e vorba de sex.laughingCu toate ca multe fete au "facut-o" la varsta respectiva.Atata timp cat sti ce vrea este normal sa o lasi, de fapt nu ar trebui sa-ti ceara parerea. Tu doar sa o intrebi ce vrea, nu sa-ti bagi nasu' in viata ei personala fara suparare.